Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τελετή λήξης του προγράμματος εκμάθησης ρωσικής γλώσσας

Τελετή λήξης του προγράμματος εκμάθησης ρωσικής γλώσσας

300px-Russian_Cyrillic_handwriting_Flerov_1916Με την «τελετή λήξης» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας.

Στην διάρκεια της «τελετής λήξης», θα γίνει απονομή των σχετικών βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες του προγράμματος.

Το εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «Mouzenidis Travel» και διεξήχθη στο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Ήταν τρίμηνης διάρκειας, συνολικά 70 ωρών, από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2014. ια τη συμμετοχή στο πρόγραμμα υποβλήθηκαν 1850 αιτήσεις, εκ των οποίων συμμετείχαν 200 άτομα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter