Τέλος στα ξηρά μαλλιά με τα νέα Moroccanoil Hydrating Shampoo και Conditioner

USA_Hydrating Shampoo Conditioner_RGB

Η Moroccanoil, πρωτοπόρος και παγκόσμιος ηγέτης στα πολυτελή, επαγγελματικά και εμπλουτισμένα με έλαιο agran προϊόντα για τα μαλλιά, παρουσιάζει τα καινούργια Moroccanoil Hydrating Shampoo και Moroccanoil Hydrating Conditioner – ειδικά σχεδιασμένα για μαλλιά ενυδατωμένα που διατηρούν την ελαστικότητα, την απαλότητα και τη λάμψη των υγειών μαλλιών.

Τα Moroccanoil Hydrating Shampoo και Moroccanoil Hydrating Conditioner περιέχουν αντιοξειδωτικό λάδι argan και επιπλέον θρεπτικά συστατικά που αποτρέπουν την αφυδάτωση των μαλλιών. Κατάλληλα για καθημερινή χρήση, τα δύο προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε και ροδόφυτα, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, διατηρούν τα μαλλιά ενυδατωμένα και απαλά για πιο εύκολο styling. Φροντίζουν τα βαμμένα μαλλιά και δεν περιέχουνφωσφορικά, θειικά άλατα και parabens.

Ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, τα Moroccanoil Hydrating Shampoo και Moroccanoil Hydrating Conditioner:

-Επαναφέρουν την ελαστικότητα, την απαλότητα για καλύτερο styling

-Ενυδατώνουν και προστατεύουν το τριχωτό της κεφαλής από την αφυδάτωση

Σύνθεση πλούσια σε βιταμίνες που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία της ενυδάτωσης των μαλλιών.

 
Για καλύτερα αποτελέσματα:

Κάντε μασάζ με το Moroccanoil Hydrating Shampooσε βρεγμένα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Ξεβγάλετε καλά και επαναλάβετε αν αυτό είναι αναγκαίο.

Αφαιρέστε το περιττό νερό από τα μαλλιά σας στρίβοντας τα απαλά και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Hydrating Conditioner, από τις ρίζες έως τις άκρες. Αφήστε το να δράσει για 1-2 λεπτά και ξεβγάλετε καλά.

Moroccanoil Hydrating Shampoo/ 250ml / MSRP: 23 €

Moroccanoil Hydrating Conditioner / 250ml /MSRP: 24 €