Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Τέλος στα λεπτά, αδύναμα μαλλιά με τη νέα σειρά Fibrology της Elvive

Τέλος στα λεπτά, αδύναμα μαλλιά με τη νέα σειρά Fibrology της Elvive

ELVIVE_FIBRALOGY_RANGE

Από σήμερα, η φύση των λεπτών μαλλιών αλλάζει.

Τι σημαίνει μαλλιά με λεπτή τρίχα; έλλειψη όγκου και κρατήματος. Ενα σημαντικό καθημερινό πρόβλημα, στο οποίο προστίθεται η πιο γρήγορη επανεμφάνιση της λιπαρότητας σε σχέση με τους υπόλοιπους τύπους μαλλιών.

Η λεπτή τρίχα κάνει τα μαλλιά δύσκολα στο χτένισμα. Το styling των μαλλιών, είτε είναι φυσικό, είτε πιο επιτηδευμένο, αποτελεί δύσκολο εγχείρημα. Ατίθασα, τα μαλλιά μπλέκονται εύκολα και είναι επιρρεπή στο στατικό ηλεκτρισμό.

Τώρα πια όμως, υπάρχει η 1η σειρά προϊόντων με Filloxane που δημιουργεί ζωντάνια!

Όχι απλώς περισσότερος όγκος, αλλά και περισσότερη δύναμη, χάρη στο Filloxane, του ενεργού συστατικού που δημιουργεί ζωντάνια. Η τεχνολογία Fibralogy αντισταθμίζει την ατονία των μαλλιών, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Διαχέεται αποτελεσματικά, για να ενισχύει την τρίχα από το εσωτερικό.

Η σειρά της Elvive αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

-Booster Πυκνότητας: ένα filler μαλλιών σε σωληνάριο που επαρκεί για 4 εφαρμογές.Είτε το εφαρμόζετε απευθείας πάνω στα μαλλιά, μετά το σαμπουάν και τη μάσκα. Ή συνδυαστικά: Το εφαρμόζετε αφού ξεβγάλετε το σαμπουάν και προτού απλώσετε το conditioner πυκνότητας, χωρίς να ξεβγάλετε τα μαλλιά στο ενδιάμεσο. Αυτή η εφαρμογή βελτιστοποιεί τον εμποτισμό των μαλλιών για άνευ προηγουμένου δράση που ενισχύει τη δύναμη των μαλλιών.

ΕΛΤ 6,99

ELVIVE_FIBRALOGY_BOOSTER_GR

-Σαμπουάν: Από το 1ο λούσιμο θα αισθανθείτε τα μαλλιά πιο πυκνά. Μετά το 5ο λούσιμο, το αποτέλεσμα είναι αθροιστικό και η αύξηση της δύναμης της τρίχας, εμφανής σε κάθε λούσιμο.

ΕΤΛ. 4,96€

ELVIVE_FIBRALOGY_SHAMPOO_GR

-Conditioner: Ενας μαλακτικός παράγοντας για εύκολο ξέμπλεγμα και με λιπιδικούς παράγοντες περιποίησης για θρέψη και τόνωση των μαλλιών που είναι πιο ευάλωτα στις καθημερινές επιθέσεις.

ΕΤΛ. 3,95€

ELVIVE_FIBRALOGY_CONDITIONER_GR

-Μάσκα: Ανάλαφρη υφή τζελ με λαχταριστό άρωμα και ροζ χρώμα. Εμπλουτισμένη με ένα ξηρό έλαιο, ένα αναδομητικόκηραμίδιο και κερί καντελίλλα, περιποιείται την τρίχα χωρίς να την μαλακώνει, και βελτιστοποιεί την υφή των μαλλιών για μεγάλη διάρκεια.

ΕΛΤ 8,52

ELVIVE_FIBRALOGY_MASKA_GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.