Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Tέλος στις σκληρύνσεις των ποδιών με τη Hansaplast!

Tέλος στις σκληρύνσεις των ποδιών με τη Hansaplast!

Header-123_Callus_freeΤο καλοκαίρι πέρασε αλλά τα σανδάλια και οι σαγιονάρες ταλαιπώρησαν τα πόδια μας με αποτέλεσμα να παρατηρούνται σκληρύνσεις της επιδερμίδας. Η Hansaplast Foot Expert, και η νέα σειρά Hansaplast Anti Callus μας προσφέρει άμεση αποτελεσματική περιποίηση σε 3 μόλις βήματα!

Η σειρά Hansaplast Anti Callusαποτελείται από 3 προϊόντα με πρωτοποριακή σύσταση και συστατικά όπως η ουρία, ειδικευμένα στο να λειαίνουν τις σκληρύνσεις της επιδερμίδας.

Τα τρία νέα προϊόντα της σειράς Hansaplast Anti Callus είναι:

Tο 2 σε 1 Peeling, η Εντατική κρέμα με20% ουρία, η οποία έχει εμφανή αποτελέσματα 4 ημέρες μόλις μετά την εφαρμογής της* και ο Εντατικός Ορός, για τοπική θεραπεία, ο οποίος εμφανίζει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή**.

Τα τρία αυτά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ξεχωριστά αλλά η συνδυασμένη χρήση τους πετυχαίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

2 σε 1 Peeling: Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 4,99€*

Εντατική κρέμα με20% ουρία: Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 5,49€*

Εντατικός Ορός: Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 5,18€*


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.