Αρχική InfoMommy Νέα Τέλος στο διευρυμένο ωράριο των φαρμακείων της Αθήνας

Τέλος στο διευρυμένο ωράριο των φαρμακείων της Αθήνας

saroglou_pharmacy-1010590Επανέρχεται το μη διευρυμένο ωράριο των φαρμακείων έπειτα από σχετική απόφαση της Περιφέρειας Αττικής. Το συνεχές ωράριο των φαρμακείων τέθηκε σε ισχύ τον περασμένο Ιούλιο με απόφαση του δήμου Αθηναίων, ωστόσο στην πράξη δεν έτυχε ευρείας αποδοχής και εφαρμογής από τους φαρμακοποιούς.

Οι εκπρόσωποί τους έκαναν λόγο για εξαντλητικό ωράριο που ξεπερνούσε τις 65 ώρες την εβδομάδα και προσέφυγαν στην Περιφέρεια ζητώντας την ακύρωση της σχετικής απόφασης όπως κι έγινε.
Πλέον, το ωράριο των φαρμακείων επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση, με λειτουργία 8πμ με 2μμ τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και 8πμ με 3μμ τη Δευτέρα και την Τετάρτη.

«Η προσπάθεια ξεχειλώματος του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων που ξεκίνησε με την απόφαση του πρώην υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου και «επικυρώθηκε» από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, έπεσε στο κενό» δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης. «Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα αποδεικνύει ότι το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί μετά από προσεκτικό και ειλικρινή διάλογο».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.