Τέλος συναγερμού: Εντοπίστηκε η 12χρονη Κυριάκοβα Μίνκα

Στις 10/6/2017, απογευματινές ώρες, βρέθηκε η Κυριάκοβα Μίνκα 12 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 8/06/2017 από την περιοχη της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Η ανήλικη βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και κατόπιν εισαγγελικής εντολής θα μεταφερθεί σε Νοσοκομείο ώστε να διασφαλιστεί η σωματική και ψυχικής της υγεία. Οι Αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες εξαφάνισης της ανήλικης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, οι οποίοι αμέσως μετά την ενεργοποίηση του Amber Alert ξεκίνησαν να καλούν στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του Επιχειρησιακού Κέντρου του Οργανισμού το «Χαμόγελου του Παιδιού» και συμμετείχε στις έρευνες για την αναζήτηση της Μίνκα.
Εξαρχής, Ψυχολόγος από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» βρέθηκε κοντά στην οικογένεια της ανήλικης και θα βρεθεί κοντά στην Μίνκα και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστούν.