Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Τέλος τα οδοιπορικά και τα εκτός έδρας των εκπαιδευτικών - Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο

Τέλος τα οδοιπορικά και τα εκτός έδρας των εκπαιδευτικών - Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο

teacherOathΣτο σχέδιο νόμου «Δαπάνες μετακινουμένων εντός και εκτός επικράτειας», που έθεσε σε διαβούλευση το υπουργείο Οικονομικών καθορίζονται τα νέα εκτός έδρας μεταξύ άλλων και για τους εκπαιδευτικούς Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου καταργείται ουσιαστικά η καταβολή οδοιπορικών εξόδων σε εκπαιδευτικούς που διατίθενται σε σχολεία πέραν αυτού της τοποθέτησής τους για συμπλήρωση ωραρίου.

Πάντα σύμφωνα με τις διατάξεις πλέον τα οδοιπορικά θα καταβάλλονται πλέον μόνον σε όσους μετακινούνται από σχολείο σε σχολείο την ίδια μέρα. Διάταξη του νομοσχεδίου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι όσοι διατίθενται για συμπλήρωση μέρους του ωραρίου τους σε σχολείο άλλης πόλης ή κωμόπολης παίρνουν οδοιπορικά έξοδα, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και αποζημίωση για κάθε ώρα διδασκαλίας εκτός έδρας που ορίζεται στο μισό από την προβλεπόμενη Δεν παίρνουν τα παραπάνω οδοιπορικά έξοδα και αποζημίωση όσοι συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο σε σχολεία πόλης ή κωμόπολης στην οποία κατοικούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.