Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Τεράστια χριστουγεννιάτικη κάρτα 100 μέτρων στέλνει η Κροατία στην ΕΕ

Τεράστια χριστουγεννιάτικη κάρτα 100 μέτρων στέλνει η Κροατία στην ΕΕ

132989902_41nΜία κάρτα μήκους 100 μέτρων επέλεξε η Κροατία, το πλέον πρόσφατο μέλος της «ευρωπαϊκής οικογένειας», για να στείλει τις ευχές της για τα Χριστούγεννα και το νέο Έτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Την κάρτα υπέγραψε ο ίδιος ο πρόεδρος της Κροατίας Ίβο Γιοσίποβιτς σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στο Ζάγκρεμπ, χαρακτηρίζοντας την ιδέα αυτή «πρωτότυπη».

Η ιδέα ανήκει στον Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς και η κάρτα σχεδιάστηκε από το νεαρό ζωγράφο Πέταρ Τζούγκαντζιτς, με τη βοήθεια περίπου 1.000 παιδιών από όλη την Κροατία.

Η κάρτα εστάλη από το Ζάγκρεμπ, στο Στρασβούργο και τοποθετήθηκε  στο κροατικό χωριό που έχει στηθεί στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης, την παλαιότερη σε όλη τη Γαλλία.

132989902_31n


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter