Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Τέρμα πια οι φωνές! Γονείς, ελάτε να μάθετε τα μυστικά της σωστής διαπαιδαγώγησης των παιδιών

Τέρμα πια οι φωνές! Γονείς, ελάτε να μάθετε τα μυστικά της σωστής διαπαιδαγώγησης των παιδιών

H Ένωση Ελλήνων Φυσικών με έγγραφό της ανακοινώνει τη διοργάνωση Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Γονέων που απευθύνονται σε όλους τους γονείς και γενικότερα σε όποιον έχει την ευθύνη ενός παιδιού. Ο τρόπος διεξαγωγής των Σεμιναρίων (Εισήγηση από Ειδικό Παιδαγωγό ή Ψυχολόγο – Διάλογος - Βιωματική Προσέγγιση), δίνει τη δυνατότητα στους γονείς, μέσα από το διάλογο, την ελεύθερη έκφραση και την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων, να επαναπροσδιορίσουν τις θέσεις τους απέναντι σε καταστάσεις και προβλήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν.

Τα Σεμινάρια θα ολοκληρωθούν σε 3 κύκλους των 20 ωρών και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Παρασκευή 17.30 -19.30 μ.μ. Η έναρξη του Α΄ κύκλου της Σχολής Γονέων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρες 17.30-19.30 στο Ξενοδοχείο TITANIA, Πανεπιστημίου 57, τηλ. 210 3326000.

Τιμή συμμετοχής για κάθε άτομο: 100 ευρώ (20 ώρες)

Για Συλλόγους ισχύουν ειδικά πακέτα τιμών.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Ένωση Ελλήνων Φυσικών: Κων/νος Πολυχρονάτος (10.00-14.00) Τηλ. 210-3610690, email: eef.athens@gmail.com , www.eef.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.