Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Τέρμα πια στις δαχτυλιές στα τζάμια!

Τέρμα πια στις δαχτυλιές στα τζάμια!

177919_Kaercher-WV-50-plus-Fenstersauger_xxlΠιο εύκολα…
Πιο καθαρά…
Πιο γρήγορα από ποτέ!

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για να τον χαραμίζετε καθαρίζοντας παράθυρα. Ο τζαμοκαθαριστής της Kärcher WV 50 plus καθαρίζει παράθυρα, καθρέφτες και λείες επιφάνειες γρήγορα και χωρίς να αφήνει σημάδια. Αναρροφά το νερό από το τζάμι μετά τον καθαρισμό χωρίς να στάζουν βρώμικα νερά. Ο μοναδικός, σε όλο τον κόσμο, τζαμοκαθαριστής εξασφαλίζει καθαριότητα χωρίς σημάδια σε χρόνο μηδέν.
Ευρεία γκάμα εφαρμογών: Παράθυρα, πλακάκια, καθρέπτες, ντουζιέρες, παράθυρα αυτοκινήτου, λείες επιφάνειες λάμπουν χωρίς επίπονη προσπάθεια. Ο WV 50 plus δεν είναι μόνο εύχρηστος, αλλά και ασύρματος, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.

Χωρίς στάξιμο βρώμικου νερού
Άριστο αποτέλεσμα καθαρισμού χωρίς σημάδια
Εύκολη & άνετη εργασία χωρίς κόπο
Μεγάλη ευελιξία
Επαρκής χρόνος λειτουργίας, χωρίς διακοπές στην εργασία
Καθαρισμός 20 παραθύρων ανά φόρτιση
Εύκολη αποθήκευση


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.