Αρχική InfoTeens Sports Τέρμα τα γκάζια και φύγαμε για το 35ο Rally Κρήτης (26-27/10)

Τέρμα τα γκάζια και φύγαμε για το 35ο Rally Κρήτης (26-27/10)

kyrkosdethΜε τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το «35ο Rally Κρήτης», στις 26 και 27 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης, και αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί, ενώ συμμετέχουν άνθρωποι από όλη τη χώρα.

Ο αγώνας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την οικονομία, λόγω της κρίσης που διανύουμε, την ασφάλεια όπως πάντα και την ευχαρίστηση αγωνιζομένων και θεατών. Αποτελείται από δύο ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές η κάθε μία, φτάνοντας έτσι τα 57 αγωνιστικά χιλιόμετρα και το συνολικό μήκος του αγώνα τα 187 χιλιόμετρα.

20130825131616-a2fee5ebΤο Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει τρία σκέλη, όπου στο κάθε σκέλος τα αγωνιστικά πραγματοποιούν την ειδική διαδρομή Καινούριο Χωριό – Γαλίφα – Σμάρι και τη γνωστή σε όλους Καστέλι – Καλό Χωριό.
Το πρώτο αγωνιστικό θα εκκινήσει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10:56 στην ειδική διαδρομή Καινούριο Χωριό – Γαλίφα – Σμάρι για το πρώτο σκέλος, στις 13:03 για δεύτερο σκέλος και στις 15:10 για το τρίτο.

Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, με το πρώτο πλήρωμα να βλέπει την καρό σημαία στις 16:20 το απόγευμα.Οι διαδρομές θα κλείνουν μιάμιση ώρα πριν το ωράριο του πρώτου αυτοκινήτου, γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στα σημεία, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και να μη μετακινούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

newego_LARGE_t_77761_244124


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.