Αρχική Infokids Υγεία Τέσσερα χρόνια χωρίς παιδίατρο το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής

Τέσσερα χρόνια χωρίς παιδίατρο το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής

o-PARENTS-DONT-LISTEN-TO-DOCTORS-facebookΟργή, πίκρα κι αναστάτωση έχει προκαλέσει στους γονείς του δήμου Νοτίου Πηλίου το γεγονός ότι, από το 2011 που μετακινήθηκε για πρώτη φορά η παιδίατρος του Κ.Υ. Αργαλαστής στο Νοσοκομείο Λαμίας, και κατόπιν στο Νοσοκομείο του Βόλου, εξακολουθεί να μην έχει γίνει ακόμη η επιστροφή της στη θέση της, στο Κ.Υ. Αργαλαστής.

Όπως επισημαίνουν σε γραπτή τους αναφορά προς τον Τύπο, «για τέσσερα χρόνια οι υποσχέσεις που πήραμε κατά καιρούς, επισημαίνοντας το θέμα από τους διοικητές και τους αρμοδίους, έμειναν υποσχέσεις, ως συνήθως. Για 4 χρόνια τα υπηρεσιακά κενά καλύπτονται με μετακίνηση της μοναδικής παιδιάτρου της περιοχής με αποτέλεσμα το κενό που έχει δημιουργηθεί αυτά τα χρόνια στην περιοχή μας να μην απασχολεί κανέναν. Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο! Όταν το πρόβλημα των υπηρεσιακών κενών στο νοσοκομείο συνεχώς επιδεινώνεται και ξεπερνά τα 4 χρόνια τότε αυτό είναι μόνιμο κενό και λογικά θα έπρεπε να καλυφθεί με διορισμό ιατρών συγκεκριμένης ειδικότητας, παιδιάτρων, κι όχι με μετακινήσεις. Εμείς οι γονείς φωνάζουμε ότι η επιστροφή της παιδιάτρου στην Αργαλαστή είναι άκρως απαραίτητη. Είμαστε οργισμένοι! Δώσαμε αρκετό χρόνο. 4 χρόνια. Κάναμε αρκετή υπομονή. Ελπίζουμε να λυθεί το πρόβλημα. Ελπίζουμε να καλυφθούν αυτά τα κενά. Ό,ποιες κι αν είναι οι προθέσεις τους είμαστε καθ’ όλα αντίθετοι σε αποφάσεις, σε συμπεριφορές, σε πρόσκαιρες λύσεις, σε μετακινήσεις κλπ… που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας στην απομακρυσμένη περιοχή μας. Εμείς οι γονείς από το Τρίκερι, μέχρι τα Καλά Νερά απαιτούμε από τους αρμόδιους να λυθεί το πρόβλημα της παιδιατρικής κάλυψης άμεσα!! Μας υποσχέθηκαν ένα καλύτερο αύριο κι εμείς τους πιστέψαμε. Ας μη μας απογοητεύσουν γι’ άλλη μια φορά. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.