Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τέσσερις εποχές και μια συγγνώμη: CD για παιδιά κάθε ηλικίας με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών

Τέσσερις εποχές και μια συγγνώμη: CD για παιδιά κάθε ηλικίας με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών

cover

Η πρώτη κυκλοφορία της Hidden Track για το 2014 απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας. Ο καινούργιος αυτός δίσκος, με τίτλο «Τέσσερις εποχές και μια συγγνώμη», σε μουσική Ευριπίδη Ζεμενίδη και στίχους Γιώργου Μυζάλη, ξεπήδησε μέσα από τη θεατρική μεταφορά του βραβευμένου παιδικού βιβλίου της Μαρίζας Γεωργάλου με τίτλο «Η περιπέτεια των τεσσάρων εποχών».

Τραγούδια παιδικά, τραγούδια χειροποίητα, τραγούδια «οικολογικά», τραγούδια για τις εποχές του χρόνου, τραγούδια για παιδιά, τραγούδια «βιολογικά», τραγούδια για μεγάλα παιδιά, τραγούδια για το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Στο δίσκο συμμετέχουν οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Τζίμης Πανούσης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια) και Θανάσης Αλευράς. Από κοντά και οι ηθοποιοί: Μαρία Ελευθεριάδη, Νίκος Ζιάζιαρης, Ευγενία Λιάκου, Βασίλης Παπαδημητρίου και Φίλιππος Παπαχριστοδούλου.

Την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει ο Ευριπίδης Ζεμενίδης.

Τέσσερις εποχές και μια συγγνώμη.
Μουσική: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Στίχοι: Γιώργος Μυζάλης
Εταιρεία: Hidden Track
Κυκλοφορία: Φεβρουάριος 2014


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.