Αρχική Νέα Τετράχρονη σε αμέτρητες πόζες με το αγαπημένο της τετράποδο, ένα τεράστιο ντόπερμαν

Τετράχρονη σε αμέτρητες πόζες με το αγαπημένο της τετράποδο, ένα τεράστιο ντόπερμαν

Τετράχρονη λιώνει τα social media κάνοντας αγάπες με το τεράστιο ντόπερμάν της [εικόνες]

«Cutie and the Beast» ονομάζεται ο λογαριασμός που έχει ανοίξει στο Instagram η Τάρα Προύσα, μητέρα της Σιένα, καταγράφοντας τις σκηνές άδολης αγάπης ανάμεσα στην κόρη της και τον Βούδα, ένα μεγαλόσωμο ντόπερμαν 40 κιλών.
Η 4χρονη Σιένα μοιράζεται πόζες τρυφερότητας και παιδικού μοιράσματος με το φίλο της και χάρη στην ιδέα της μητέρας της δεν άργησε να γίνει talk of the social media, αφού ο λογαριασμός «Cutie and the Beast» έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 120.000 fans.

Σύμφωνα με τα όσα είπε  η Τάρα στο Today.com: «Τα ντόπερμαν είναι γνωστά για την αγάπη τους προς το αφεντικό τους. Θέλουν μόνο να είναι μόνο με τον έναν άνθρωπο που διάλεξαν. Και φαίνεται πως ο Βούδας έχει επιλέξει την κόρη μου». Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τη Σιένα, αφού, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, δεν ενδιαφέρεται τόσο για παιχνίδια με τα άλλα παιδιά ή το να βλέπει τηλεόραση, αφού περνά ατελείωτες ώρες παίζοντας με τον Βούδα.

Σε αντίθεση με άλλα κορίτσια της ηλικίας της, η Σιένα δεν ενδιαφέρεται για παιχνίδια ή κινούμενα σχέδια - το μόνο που θέλει να κάνει είναι να περνάει χρόνο με τον Βούδα.

Αλλά πώς η Σιένα και ο Βούδας έγιναν διάσημοι; «Άρχισα να βγάζω φωτογραφίες και ήθελα να τις μοιραστώ με όλους. Και τότε όλοι αυτοί οι άνθρωποι έγιναν τυχαία πιστοί φαν».

ΚΑι για του λόγου το αληθές, ας δούμε μερικές από τις φωτογραφίες τους που μοιράζονται στα social media.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.