Αρχική InfoTeens Νέα TGI FRIDAYS™ με Make-A-Wish® ευχές!

TGI FRIDAYS™ με Make-A-Wish® ευχές!

17yearsBirthday-PartyΟ Δεκέμβριος στα ΤGI Fridays™ είναι αφιερωμένος στις ευχές, έτσi μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς πιο ενεργά στο έργο του Make-A- Wish®, ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα!

Αγοράζοντας κάποιο από τα αγαπημένα σας πιάτα (PotatoTwisters, ChickenCaesarSalad, JackDaniel's® Chicken, TheBraveTexan, TahiniSourMarinatedChicken), μπορείτε να προσφέρετε προαιρετικά 0,50€ επιπλέον. Τα TGI Fridays™ συμμετέχουν μαζί σας και για κάθε σας επιλογή προσφέρουν 0,50€ ακόμη. Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου το Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τα TGI Fridays™ στην Κηφισιά σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 17 χρόνια παρουσίας των TGI Fridays™ στην Ελλάδα και νιώστε τη δύναμη που έχει μια ευχή! Το 50% των εσόδων θα διατεθεί για το έργο του Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η Άντα Λιβιτσάνου με την μπάντα της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.