Αρχική Famous Parents Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Νίκος Αλιάγας

Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Νίκος Αλιάγας

Ο Νίκος Αλιάγας και η σύζυγός του Τίνα Γρηγορίου, ετοιμάζονται να υποδεχθούν το δεύτερο μωράκι τους και να μεγαλώσουν κατά ένα μέλος την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Το ευτυχές νέο αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Le Parisien” ο ίδιος ο παρουσιαστής δηλώνοντας χαρακτηριστικά “Θα γίνουμε σύντομα τέσσερις. Η οικογένεια μεγαλώνει”. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη μια κόρη, την 3,5 ετών Αγάθη η οποία ανυπομονεί να έρθει στο κόσμο το αδερφάκι της.

Ο παρουσιαστής έχει αποκαλύψει στο παρελθόν το πόσο ήθελα να γίνει πατέρας και το πόσο πλήρης ένιωσε με τη γέννηση του πρώτου του παιδιού «Όταν έκοψα τον ομφάλιο λώρο, ένιωσα ότι έκοψα αυτό που με συνδέει με τους δικούς μου γονείς. Ήταν μία περίεργη αίσθηση, γιατί ήμουν ένα παιδί που έφυγα νωρίς από το σπίτι μου, ήμουν πάντα ανεξάρτητος. Η άφιξη της Αγαθής αμφισβήτησε όλες τις βεβαιότητες μου, με την έννοια ότι η κόρη μου έχει γίνει η μόνη μου βεβαιότητα. Τώρα, ζω γι' αυτή».

Με το καλό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.