Αρχική InfoDad Θαλάσσια μπάνια από τον δήμο Κορυδαλλού

Θαλάσσια μπάνια από τον δήμο Κορυδαλλού

family-friendly-swimΠεντακόσιοι περίπου δημότες Κορυδαλλού συμμετέχουν και φέτος μέρος στο πρόγραμμα «Θαλάσσια μπάνια» του Δήμου Κορυδαλλού, που ξεκίνησε στις 8 και θα διαρκέσει έως τις 26 Ιουλίου στην παραλία Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν δημότες όλων των ηλικιών, ανάμεσα τους και 150 παιδιά συνοδευόμενα από ενήλικες, ενώ ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τη συμμετοχή ατόμων με ειδικές ανάγκες, όπως και απόρων, η συμμετοχή των οποίων είναι δωρεάν.

«Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο Δήμος Κορυδαλλού προσπαθεί να διατηρεί προγράμματα και δράσεις που καλύπτουν υπαρκτές ανάγκες των δημοτών που πλήττονται από την κρίση. Με δεδομένη την αδυναμία πολλών συνδημοτών μας για διακοπές, ιεραρχούμε τις οικονομικές δυνατότητες προκειμένου να προσφέρουμε στιγμές ξενοιασιάς και ανάπαυσης» αναφέρει με την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.