Αρχική InfoMommy Νέα Θαλάσσιο τέρας εκβράστηκε στις ακτές της Καλιφόρνιας

Θαλάσσιο τέρας εκβράστηκε στις ακτές της Καλιφόρνιας

oarfish

Στη φωτογραφία βλέπουμε 15 ανθρώπους να κρατούν ένα δύσμορφο ψάρι, που εκβράστηκε στις ακτές της Καλιφόρνιας. Το τεράστιο ψάρι θα μπορούσε να πει κανείς ότι μοιάζει με χέλι, έχει μήκος πάνω από 6 μέτρα και προφανώς ζει σε βάθη άνω των 1.000 μέτρων στους ωκεανούς.
Οι επιστήμονες γνωρίζουν ελάχιστα για το είδος του ή και παρόμοια είδη, γι' αυτό τώρα, όπως υποστηρίζουν, έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους προκειμένου να εξιχνιάσουν το μυστήριο του θαλάσσιου χελιού.
Το τεράστιο ψάρι βρήκε μια ωκεανολόγος την ώρα που έκανε snorkeling ανοικτά του νησιού Καταλίνα. Οι ειδικοί μιλούν για πρωτοφανή ανακάλυψη. Πάντως, η αρχική εξέταση έδειξε στους ειδικούς ότι το ψάρι πέθανε από φυσικά αίτια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.