Αρχική Famous Parents Θάλεια Ματίκα: Έχει αβάπτιστο τον 3χρονο γιο της για να μη φοβηθεί τα μούσια του ιερέα και την κολυμπήθρα!

Θάλεια Ματίκα: Έχει αβάπτιστο τον 3χρονο γιο της για να μη φοβηθεί τα μούσια του ιερέα και την κολυμπήθρα!

Για τον τριών ετών γιο τους μίλησαν καλεσμένοι σε πρωινή τηλεοπτική εκπομή ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα. Οι δυο τους αναφέρθηκαν στις διαφωνίες που είχαν, όσον αφορά το παιδί, και έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν το έχουν βαφτίσει ακόμα, τονίζει το zappit.gr. Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Είχαμε μια διαφωνία με τη Θάλεια, η οποία φοβούμενη, λόγω της ευαισθησίας που έχει αναπτύξει ως μάνα, ότι το παιδί μπορεί να τρομάξει με την διαδικασία της βάφτισης. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ποιος είναι ο λογικός άνθρωπος μέσα στο σπίτι. Μπορεί δηλαδή το παιδί να τρομάξει βλέποντας τα μούσια του ιερέα;».

Η Θάλεια Ματίκα είπε από την πλευρά της: «Εγώ έλεγα άσε να μεγαλώσει λίγο, άσε να περάσει λίγο ο καιρός, άσε να συνεννοηθούμε, να του εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Για να είμαι ειλικρινής, αν μπορούσα να επιλέξω, μπορεί και να μην το βάφτιζα. Δεν είναι ο ιερέας, είναι αυτό το θέμα με την κολυμπήθρα και αυτά. Την προηγούμενη φορά που είχα μιλήσει γι’ αυτό το πράγμα, μου επιτέθηκαν στο ίντερνετ, διάβαζα τρελά πράγματα. Από γυναίκες ότι ‘κι εμείς είμαστε μάνες, πως τα λες έτσι αυτά’ και λέω εντάξει, δεν είπα και τίποτα φοβερό. Σε αυτή τη χώρα, ας δούμε λίγο και την εξέλιξη των πραγμάτων και ότι έχεις δικαίωμα για άλλες επιλογές, ότι προχωράμε σαν λαός, σαν κοινωνία. Δεν χρειάζεται να βρίζεις τον άλλον για τις επιλογές του. Είχα τέτοιες επιθέσεις. Δεν μίλησα για κάτι τόσο σημαντικό. Μίλησα για μια διαδικασία στην οποία υπάρχει πλέον και η επιλογή της ονοματοδοσίας και μπορείς να ακολουθήσεις κι έναν άλλο δρόμο».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.