Αρχική Famous Parents Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά!

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά!

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης σύντομα θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Το νέο μέλος της οικογένειάς τους αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε περίπου έξι μήνες, καθώς η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Την είδηση επιβεβαίωσε το ζευγάρι στην εφημερίδα Real News δηλώνοντας πως το συζητούσαν καιρό και ήθελαν να χαρίσουν αδερφάκι στον 3χρονο Δάνο τους. “Περιμένουμε με λαχτάρα το δεύτερο παιδί μας”, δηλώνουν οι δύο ηθοποιοί και δεν κρύβουν την επιθυμία τους το δεύτερο παιδί τους να είναι κοριτσάκι.

Μαζί με την καλλιτεχνική επιτυχία της παράστασης “Έγκλημα και τιμωρία” στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τάσος Ιορδανίδης και σκηνοθετεί η Θάλεια Ματίκα στο Θέατρο Άνεσις το ζευγάρι απολαμβάνει και αυτή την γλυκιά προσμονή.

“Το θέατρο το λατρεύουμε και οι δύο , γι' αυτό δίνουμε σε αυτό τον καλύτερό μας εαυτό, με παραστάσεις που σέβονται το κοινό , όπως το “Έγκλημα και τιμωρία”, όμως προτεραιότητά μας είναι η οικογένειά μας! Πάνω απ' ολα είμαστε γονείς. Αυτή είναι η ευτυχία μας τώρα που περιμένουμε και το δεύτερο παιδί μας δεν μπορούμε παρά να είμαστε αληθινά χαρούμενοι”, δήλωσε η Θάλεια Ματίκα.

Με το καλό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.