Θανάσης Ευθυμιάδης: “Έκανα ό,τι μπορούσα μέχρι να γίνουν τα παιδιά μου 11 χρονών. Τώρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους”

Θανάσης Ευθυμιάδης: "Έκανα ό,τι μπορούσα μέχρι να γίνουν τα παιδιά μου 11 χρονών. Τώρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους"

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτοντας τον λόγο που απείχε τόσο καιρό από την τηλεόραση, τον δρόμο που του άνοιξε η σειρά «Dolce Vita» και το κίνημα Metoo στο ελληνικό θέατρο.

Αρχικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στα «χρυσά χρόνια» της ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία είχε την τύχη να ζήσει.

Δήλωσε, μάλιστα, πως τότε υπήρχε ένας “ρατσισμός” από τους ανθρώπους του θεάτρου και ένας εκφοβισμός προς τους ηθοποιούς που έκαναν τηλεόραση. «Το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει τώρα, που για να κάνεις θέατρο πρέπει να έχεις κάνει κάτι καλό στην τηλεόραση» προσθέτει.

Το “Dolce Vita”

«Η πρώτη μεγάλη επιτυχία μου ήταν στο Mega με το “Dolce Vita” 27 χρόνια πριν» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και εξήγησε πως η σειρά έβαλε το «λιθαράκι» της στο να απενεχοποιηθούν οι σχέσεις μεγαλύτερων γυναικών με μικρότερους άντρες.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε πως ο λόγος που πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση ήταν η αλλαγή στο τρόπο που γίνονταν τα γυρίσματα. «Σε συνδυασμό με το ότι έγινα πατέρας και με περίμεναν τα παιδιά στο σπίτι, κράτησα μόνο το θέατρο που ήταν η πρώτη μου αγάπη. Έζησα τα πρώτα χρόνια των παιδιών μου στο έπακρον» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Ας τη ζήσουν όπως τη θέλουν, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση. Έκανα ό,τι μπορούσα μέχρι να γίνουν 11 χρονών, από εδώ και πέρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους» κατέληξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τα παιδιά του που μπήκαν στην εφηβεία.

Διαβάστε επίσης

Αγνοείται η 47χρονη μητέρα ενός 17χρονου παιδιού, Αθηνά Κρέπαππα

Κρήτη: «Μάχη» των γιατρών για να σώσουν τον αυχένα του 8χρονου που δέχθηκε επίθεση από κριάρι

Αγωνία στο Ρέθυμνο: Διασωληνωμένος 13χρονος που έκανε ποδήλατο και παρασύρθηκε από αμάξι