Θάνατος 8χρονου: “Πώς νόσησε και χάθηκε από τη νόσο το παιδάκι αυτό; Απαιτούνται εξηγήσεις!”

Ο παιδίατρος Γεώργιος Τσόλας, ο πρώτος που έφερε στο φως της δημοσιότητας το τραγικό συμβάν του θανάτου του 8χρονου από διφθερίτιδα, έπειτα από τα αποτελέσματα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ξεσπά με μία ακόμα ανάρτηση που ρωτά το αυτονόητο:

Το ότι ήταν ΔΙΦΘΕΡΙΤΙΔΑ το γνωρίζαμε…
Τώρα μάθαμε ότι επρόκειτο για το ΤΟΞΙΝΟΓΟΝΟ στέλεχος του κορυνοβακτηριδίου, δηλαδή για το στέλεχος εκείνο που παράγει εξωτοξίνη.
Όπερ μεθερμηνευόμενον: Όποιος είναι επαρκώς εμβολιασμένος ΔΕΝ νοσεί και ΔΕΝ πεθαίνει από αυτόν τον μικροοργανισμό! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Τελεία και παύλα._
Την περασμένη βδομάδα έπεσαν να μας φάνε οι αντιεμβολιαστές επειδή είπαμε το αυτονόητο: Θάνατος από διφθερίτιδα εν έτει 2019 σημαίνει μη εμβολιασμό ή ελλιπή εμβολιασμό. Το εμβόλιο κατά της διφθερίτιδας περιέχει τοξοειδές που εξουδετερώνει την εξωτοξίνη που παράγει το κορυνοβακτηρίδιο. Εν ολίγοις, κορυνοβακτηρίδιο της διφθερίτιδας που παράγει εξωτοξίνη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να προσβάλει άτομο πλήρως εμβολιασμένο κατά της νόσου. Εξ ου και επί τόσα χρόνια ουδέποτε είχαμε κρούσμα διφθερίτιδας στη χώρα μας. Άρα, πώς νόσησε και χάθηκε από τη νόσο το παιδάκι αυτό; Απαιτούνται εξηγήσεις!

https://www.facebook.com/tsolasg60?eid=ARDBqNWKp6xWj3PqnkIcSE-XlgEBvVUKcMb8gLD4JpertlIuhX3JgFEcn0-3hCAYvDgR1NvyQUlpBQG2