Αρχική Προτάσεις Αγοράς The Baby Wish: Μία χρήσιμη και μοντέρνα λίστα βάπτισης για... προχωρημένα μωρά!

The Baby Wish: Μία χρήσιμη και μοντέρνα λίστα βάπτισης για... προχωρημένα μωρά!

Προετοιμάζεστε για γάμο ή βάφτιση; Τώρα, οι επιλογές που έχετε είναι ακόμη περισσότερες και μάλιστα παίρνοντας την πιο χρηστική μορφή για εσάς.  Η χρηματική λίστα βάπτισης The Baby Wish, η πρώτη στο χώρο, είναι μία μοντέρνα και χρήσιμη υπηρεσία τόσο για τους νέους γονείς, όσο και για τους καλεσμένους τους.

Οι καλεσμένοι μπορούν να κάνουν το δώρο τους (κατάθεση χρημάτων) χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα στο www.babywish.gr ή στο 801-11-40400, ή με μετρητά στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς. Το ποσό που συγκεντρώνεται αποδίδεται πλήρως και χωρίς κανένα περιορισμό στους γονείς, χωρίς υποχρέωση αγορών. Επίσης, το The Baby Wish δωρίζει 0,25 ευρώ για κάθε δώρο των καλεσμένων στα Παιδικά Χωριά SOS χωρίς καμία επιβάρυνση των καλεσμένων ή των γονιών.

Επιπλέον, οι γονείς αποκτούν προνόμια και εκπτώσεις για ένα χρόνο σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα της Ελλάδας. Τέλος, κάθε βάπτιση αποκτά τη δική της ιστοσελίδα, με σχόλια, ανακοινώσεις, φωτογραφίες, κ.α. Ένα μικρό social network! Η λίστα βάπτισης The Baby Wish είναι μία καινοτόμος υπηρεσία, προσφέροντας στους νέους γονείς πραγματική ευελιξία και μοναδικά προνόμια, συνδυάζοντας σύγχρονη αντίληψη και κοινωνική ευαισθησία.

Κι ακόμα

Η Wedding Mall ανακοινώνει την έναρξη μιας πρωτοποριακής υπηρεσίας στον τομέα της βάπτισης, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, τα παιδικά χωριά SOS και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, όπως IKEA, Βρεφικά Πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ, Μούγερ, De Pareil au Meme, Mini Raxevski, Ελευθερουδάκης, Nakas Paper κ.α.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.