Αρχική InfoMommy Νέα "The Grey" από 23/2 στους κινηματογράφους

"The Grey" από 23/2 στους κινηματογράφους

Ο Joe Carnahan («Narc», «Smokin' Aces») συναντά ξανά τον Liam Neeson μετά το «The A-Team», αυτή τη φορά σε μία περιπέτεια επιβίωσης με εμφανείς υπαρξιακές νύξεις.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Ottway (Liam Neeson) προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο της γυναίκας του, εργαζόμενος σκληρά για μία εταιρεία εξόρυξης πετρελαίου. Καθώς ταξιδεύει παρέα με μία ομάδα συναδέλφων σε άσχημες καιρικές συνθήκες, το αεροπλάνο τους πέφτει κάπου στην Αλάσκα. Στο χιονισμένο τοπίο, στη μέση του πουθενά, η εναπομείνασα ομάδα των διασωθέντων έχει μία και μόνη επιλογή: να δώσει μία υπεράνθρωπη μάχη με τις ακραίες καιρικές συνθήκες, τους σοβαρούς τραυματισμούς, τις ελάχιστες προμήθειες και - κυρίως - μία πεινασμένη αγέλη λύκων που τους υποδέχεται με τις αγριότερες των διαθέσεων. Ο Ottway και η υπόλοιπη ομάδα θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι αν θέλουν να επιβιώσουν, με τον χρόνο - τηρουμένων των συνθηκών - να κυλά γοργά εναντίον τους.

Σκηνοθεσία
Joe Carnahan

Πρωταγωνιστούν
Liam Neeson
Dallas Roberts
Frank Grillo
Dermot Mulroney
Nonso Anozie

Διάρκεια
117 λεπτά

Διανομή

Audio Visual

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.