Αρχική InfoTeens Νέα The Mindtrap: Το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Αθήνα!

The Mindtrap: Το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Αθήνα!

mindtrapΕίστε λάτρεις του μυστηρίου; Σκεφτήκατε ποτέ πώς θα ήταν αν πρωταγωνιστούσατε σε μία από τις ταινίες που βλέπετε στο σινεμά; Τι θα κάνατε αν ήσασταν ο Σέρλοκ Χολμς ή αν έπρεπε να δραπετεύσετε από μία από τις δοκιμασίες του Τζίγκσο, του διάσημου κακού από τις ταινίες «Saw»; Θα είχατε την απαραίτητη ψυχραιμία; Αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά θα απαντηθούν με μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Ευρώπη. Το The Mindtrap έρχεται να σας προβληματίσει, να σας παγιδεύσει και να βγάλει στην επιφάνεια τα βαθύτερα ένστικτα επιβίωσής σας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Στόχος είναι να βρεις αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους!

mindathensΤο The Mindtrap αποτελεί την ιδανική εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας που θα αλλάξει όλα όσα ξέρατε για τη διασκέδαση. Ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης που σας καλεί να λύσετε το μυστήριο και να δραπετεύσετε μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 60 λεπτών. Ο βασικός κανόνας; Κανείς δεν μπορεί να δραπετεύσει μόνος του! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες και τις ικανότητες της ομάδας σας για να μπορέσετε να λύσετε το γρίφο και να βγείτε νικητές από το The Mindtrap. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, συνδυάστε και ανοίξτε κλειδαριές, κουτιά, χρηματοκιβώτια ή ακόμα και πόρτες έτσι ώστε να καταφέρετε μαζί με την παρέα σας να διαλευκάνετε την υπόθεση και να προλάβετε να δραπετεύσετε στην ώρα σας!

mind

Ποιοι παίζουν

Στο The Mindtrap δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η ηλικία, όσο η δυνατότητα σας να συνδυάσετε τα στοιχεία και να δραπετεύσετε. Επειδή, ωστόσο, ένα μυστήριο μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για να το λύσει κάποιος, τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα. Για τα υπόλοιπα παιδιά από 12 και μέχρι...όσο πάει, η είσοδος είναι ανοιχτή αλλά φυσικά με την κατάλληλη παρέα. Στα δωμάτια μπορούν να μπουν ομάδες από 3 έως 5 άτομα, καθώς όπως είναι γνωστό, πολλά μυαλά δουλεύουν καλύτερα από ότι ένα! Μαθητές, φοιτητές, παρέες και οικογένειες θα διασκεδάσουν και θα ακονίσουν το μυαλό τους προσπαθώντας να δραπετεύσουν από τα δωμάτια του The Mindtrap. Υπάρχουν προνομιακές τιμές για φοιτητές, πολύτεκνους και ανέργους.

Πληροφορίες:

Αθήνα: Μητροπόλεως 74, 10563, τηλ: +30 210 3254850
Email: info@themindtrap.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.