Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια «The Nose» του Dmitri Shostakovich σε απευθείας μετάδοση από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης (26/10)

«The Nose» του Dmitri Shostakovich σε απευθείας μετάδοση από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης (26/10)

main_The_Nose

Ο William Kentridge κατέκτησε τη Met με την εφευρετική παρουσίαση της όπερας του Shostakovich, που θάμπωσε τους λάτρεις της τέχνης και του μελοδράματος κατά την κατάμεστη πρεμιέρα της το 2010.

Τώρα, 3 χρόνια μετά, ο Paulo Szot επαναλαμβάνει την λαμπρή ερμηνεία του στον ρόλο ενός γραφειοκράτη που οι κωμικές ατυχίες του στην αναζήτηση της χαμένης μύτης του βασίζονται στη σατιρική ιστορία του Gogol.

Διεύθυνση Ορχήστρας: Pavel Smelkov.

Στα ρωσικά με ελληνικούς υπότιτλους, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 19.55.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.