The Voca People: Μουσική ιδιοφυΐα και χιούμορ στο Θέατρο Badminton (4-6/11)

Έρχονται….Προετοιμαστείτε…..

Beyond the sky! Ένα καινούριο διαγαλαξιακό φαινόμενο που όμοιό του δεν υπάρχει. Οι εκπληκτικοί φωνητικοί ήχοι και τα τραγούδια α καπέλα με τη βοήθεια της τέχνης του Beat Box, που δημιουργούν ένα απίστευτα ευρύ φάσμα ήχων και οργάνων! Μια παράσταση απόλυτης έξαψης, με μουσικές όλων των εποχών, κωμική διάθεση και συμμετοχή του κοινού.
Η παράσταση των Voca People είναι πρωτοποριακή, όπως και η μοναδική στον κόσμο που συνδυάζει φωνές, ήχους και τραγούδι α-καπέλα με τη σύγχρονη τέχνη του beat box, η οποία μιμείται τους ήχους μιας πλήρους ορχήστρας (ντραμς, τρομπέτες, κιθάρες κ.ά) χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων! Αυτό το μοναδικό, κωμικό, θεατρικό πλαίσιο και οι εκπληκτικές μουσικές μείξεις στη σκηνή, τους κάνουν να ξεχωρίζουν από κάθε άλλο φωνητικό συγκρότημα. Οι VOCA PEOPLE φέρνουν επί σκηνής καινούριες, «φρέσκιες» μουσικές ενορχηστρώσεις και αποδίδουν μοναδικά περισσότερα από 70 διάσημα χιτ, τραγούδια και μελωδίες όλων των εποχών, προσφέροντας ένα θέαμα κατάλληλο για το κοινό κάθε ηλικίας, κάθε γλώσσας που ξεπερνάει κάθε πολιτισμικό εμπόδιο.

Δείτε ένα βιντεάκι των υπέροχων Voca People:


Voca_People by Οι Voca People αποκαλύπτουν ποιοι είναι:

Beat On
Ηλικία: 53 ετών Beat (1113 γήινα χρόνια).
Θέση: Καπετάνιος του διαστημόπλοιου Vocalactica για 15 χρόνια Beat.
Μουσικές ικανότητες: Κατέχει την ακριβή χρονική μέτρηση των Ελβετικών ρολογιών (η πιο γνωστή και πιο ακριβής μονάδα μέτρησης του χρόνου σ’ ολόκληρο το σύμπαν). Μπορεί επίσης να αναπαράγει κάθε γνωστό κρουστό όργανο του Γαλαξιακού Βιβλίου της Μουσικής.
Χόμπι: Καταδύσεις σε αβυσσαλέα βάθη και αναρρίχηση στα ψηλά βουνά του Άρη, παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών του πλανήτη Δία.
Αγαπημένος γήινος μουσικός: Beat-les.

Tubas
Ηλικία: 42 ετών Beat (885 γήινα χρόνια).
Θέση: Επικεφαλής βαρύτονος, μάγειρας του διαστημόπλοιου και αγαπημένος σύζυγος της Alta.
Μουσικές ικανότητες: Τούμπα, μπάσο, ακουστικό μπάσο, γκάιντες. Ένας τραγουδιστής σε μπαρ που ανακαλύφθηκε από κυνηγούς ταλέντων της Metronome (κρατική εταιρεία για τις γαλαξιακές πτήσεις μουσικών εξερευνήσεων του πλανήτη Voca). Πιστοποιήθηκε ως κάτοχος της χαμηλότερης φωνής του νότιου ημισφαιρίου και ως πιο διάσημος νικητής του «Bass Idol».
Χόμπι: Του αρέσει το ράφτινγκ στον αιματηρό ποταμό Astarifi, να αγναντεύει τον οπτικό μετρονόμο (ένα είδος διαφανούς τηλεόρασης με διαιρεμένες οθόνες) και να επιδίδεται σε γαστρονομικά πάρτι στο εστιατόριο «Musical Yami».
Αγαπημένος γήινος μουσικός: Pavarotti.

Mezzo
Ηλικία: 30 ετών Beat (630 γήινα χρόνια).
Θέση: Ανιχνευτής.
Μουσικές ικανότητες: Τραγουδίστρια Mezzo, μιμείται κρουστά, κιθάρες, βιολί. Η διάσημη βελούδινη φωνή της κέρδισε το βραβείο –Emiemotinaly-Musicaly-Impossibaly. Θεωρείται η μεγαλύτερη διασημότητα στην πατρίδα της, τη “Lala Land”.
Χόμπι: Το καραόκε με τα γιγάντια πουλιά του πλανήτη Μπούλαα.
Αγαπημένος γήινος μουσικός: Η Marilyn Monroe όταν τραγούδησε στον πρόεδρο για τα γενέθλιά του. Πρόσφατα ανακάλυψε τον φοβερό τραγουδιστή Jason Beber!! Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έχει μία ψηφιακή αφίσα του κρεμασμένη στην κρεβατοκάμαρα του διαστημόπλοιου και χωρίς αυτός να το γνωρίζει του στέλνει ΜΚΕ (Μηνύματα Κοσμικής Ενέργειας) κάθε μέρα στη 1.00.

Tenoro
Ηλικία: 31 ετών Beat (651 γήινα χρόνια).
Θέση: Επικεφαλής τεχνικός, χειριστής του φορτιστή μουσικής ενέργειας του γαλαξιακού διαστημοπλοίου.
Μουσικές ικανότητες: Τενόρος, μιμείται κιθάρες, κρουστά, σαξόφωνα και γκάιντες. Η φωνή του χρησιμεύει και για συναγερμός όταν ο συναγερμός δεν λειτουργεί και μπορεί να φτάσει τα ντεσιμπέλ που δεν γίνονται αντιληπτά ούτε από σκύλους. Αγαπημένο φαγητό: Νερόσουπα εδάφους.
Χόμπι: Του αρέσει να κοιτάζει παλιές κωμικές ταινίες του Πλούτο (όχι του πλανήτη Πλούτωνα, αλλά του καρτούν).
Αγαπημένος γήινος μουσικός: Britney Spears.

Scratcher
Ηλικία: 36 ετών Beat (756 γήινα χρόνια).
Θέση: Επικεφαλής μεταφραστής, Αναπληρωτής Καπετάνιος και μικρός αδελφός του Καπετάνιου Beat On.
Μουσικές ικανότητες: Ντραμς, κρουστά, ηχητικά εφέ με εξαιρετική ικανότητα σκράτσιν, για την οποία έχει λάβει Τιμητικό Βραβείο από τον Πρόεδρο του πλανήτη Voca στην ηλικία των 3 ετών Beat…
Χόμπι: Του αρέσει το αλατισμένο σκι στα Salt Mountains της Saltiya, το φτύσιμο μακράς απόστασης, η συλλογή βράχων από αδρανείς πλανήτες και να τρέχει γυμνός στο φεγγάρι.
Αγαπημένος γήινος μουσικός: Doug E. Fresh (διάσημος beat boxer) και τα ηχητικά εφέ του Michael Winslow – του τρελού μπάτσου από την ταινία Police Academy.

Alta
Ηλικία: 25 ετών Beat (525 γήινα χρόνια).
Θέση: Γαλαξιακός βιολόγος και αγαπημένη σύζυγος του Tubas.
Μουσικές ικανότητες: Τραγουδίστρια άλτο, μιμείται κιθάρες, βιολιά. Έχει επιλεγεί ως εξαιρετική αθλήτρια στο πρωτάθλημα ελαφρών βαρών του πλανήτη Voca το έτος 2,560,923 της εποχής Voca. Η ικανότητά της να διατηρεί τον τόνο την τοποθετεί ανάμεσα στους πιο εντυπωσιακούς ερμηνευτές στην ιστορία της μουσικής.
Χόμπι: Της αρέσει το καλλιτεχνικό μπαλέτο στους αμμόλοφους του όρους Gitaralar του πλανήτη Planul.
Αγαπημένος γήινος μουσικός: Lady Gaga (μάλλον επειδή η μητέρα της που την εγκατέλειψε στα τέσσερα της ονομαζόταν Lady Lala).

Bari-Tone
Ηλικία: 23 ετών Beat (483 γήινα χρόνια).
Θέση: Γυμναστής του συγκροτήματος, ειδικός στον μουσικό και τον ψυχολογικό πόλεμο.
Μουσικές ικανότητες: Βαρύτονος, μιμείται κιθάρες, κρουστά, σαξόφωνα και γκάιντες καθώς και το κόρνο Altin Forest Horn από τον πλανήτη Πλούτωνα.
Αγαπημένο φαγητό: Ο πουρές μετεωριτόπιτας (φτιαγμένη από τραγανά σωματίδια μετεωρίτη και κοσμική ζύμη).
Χόμπι: Του αρέσει να πηδά χωρίς αλεξίπτωτο από τα διαστημόπλοια πάνω σε κρατήρες (μετρά ήδη 120000 άλματα).
Αγαπημένος γήινος μουσικός: Jackson Five.

Soprana
Ηλικία: 29 ετών Beat (609 γήινα χρόνια).
Θέση: Γιατρός του διαστημόπλοιου.
Μουσικές ικανότητες: Τραγουδίστρια μέτζο-σοπράνο, μιμείται κρουστά, κιθάρες, τρομπέτες, γκάιντες, βιολιά, καθώς και ήχους ερωτοτροπίας των πυγμαίων ελεφάντων Gumguman που ζουν στην έρημο Lulali του πλανήτη Άρη.
Αγαπημένο φαγητό: Σπαγκέτι από ουρά Tovash (ένα είδος ζώου – συνδυασμός ψαριού και θάμνου από τον πλανήτη Planktoria).
Χόμπι: Της αρέσει η συλλογή και η επεξεργασία πληροφοριών σχετικά με την αναπαραγωγή διάφορων ειδών του γαλαξία. Πιστεύει στην ύπαρξη των διαγαλαξιακών σχέσεων και εξέδωσε ένα διάσημο βιβλίο για τα γένη: «Τα θηλυκά προέρχονται από τον Άρη – τα αρσενικά δε θυμούνται».
Αγαπημένος γήινος μουσικός: Η μπλε τραγουδίστρια της ταινίας «The Fifth Element» (ήταν συμμαθητές στο δημοτικό «The Big Blue» – ήταν επίσης συμμαθητές με τρία μπλε παιδιά που τώρα πρωταγωνιστούν στη Νέα Υόρκη).

Καστ:

Beat On: Boaz Ben David / Chen Zimerman
Scratcher: Inon Ben David/ Ofir Tal
Tubas: Eyal Cohen / Shimon Smith
Tenoro: Gilan Shahaf / Ashot Gasparian
Alta: Adi Kozlovsky / Maya Pennington
Mezzo: Naama Levy / Vered Sasportas
Bari-tone: Oded Goldstein / Moran Sofer
Soprana: Rahmin Liraz / Alona Alexander

Ας απολαύσουμε ακόμα ένα τραγούδι:


VOCA PEOPLE – INTERNATIONAL PROMO by Πού: Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
Πότε: Παρασκευή 4/11, ώρα 21:00, Σάββατο 5/11, ώρα 17:00 & 21:00 και Κυριακή 6/11, ώρα 19:00
Τιμές εισιτηρίων: Από 25 έως 35€
Προπώληση εισιτηρίων: 210-8840600, http://www.ticketnet.gr/, http://www.viva.gr/ στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS