Θεαματικές αλλαγές στο πρόσωπο 42χρονης που καταναλώνει 3 λίτρα νερό την ημέρα!

WS_FEMAIL_WATER_2.jpgΎστερα από χρόνια συχνών πονοκεφάλων και κακής πέψης η 42χρονη Sarah Smith αποφάσισε να επισκεφθεί έναν νευρολόγο και έναν διατροφολόγο αντίστοιχα, οι οποίοι της συνέστησαν να καταναλώνει έως 3 λίτρα νερού την ημέρα, ώστε το σώμα της να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως παραδέχεται και η ίδια, συνήθιζε να πίνει μόνο δύο ποτήρια νερό την ημέρα πριν από κάθε γεύμα, παρομοιάζοντας τον εαυτό της με καμήλα η οποία μπορεί να αντέξει πολλές ώρες χωρίς νερό!

Κάθε μέρος και κάθε λειτουργία του σώματός μας εξαρτάται από το νερό. Απομακρύνει τις τοξίνες από τα ζωτικά όργανα, μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα, εξασφαλίζει ένα ενυδατωμένο περιβάλλον για τους ιστούς των αυτιών, της μύτης και του λαιμού και εξουδετερώνει τα απόβλητα από τον οργανισμό. Το να μην πίνουμε αρκετό νερό σημαίνει ότι όλες αυτές οι λειτουργίες εξασθενούν.

CS-bottle-waterΈτσι, η Sarah αποφάσισε να κάνει το πείραμα και να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών, καταναλώνοντας 3 λίτρα νερού την ημέρα για έναν ολόκληρο μήνα. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στη φωτογραφία, τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά!

Η 42χρονη γυναίκα αναφέρει στη Daily Mail ότι οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια, ο μεγάλος αριθμός ρυτίδων και διάφορες περίεργες κόκκινες κηλίδες στο πρόσωπο, την έκαναν να μοιάζει δέκα χρόνια μεγαλύτερη από την πραγματική της ηλικία. Όμως, με το πέρασμα των εβδομάδων το πρόσωπο της Sarah απέκτησε τη χαμένη του λάμψη. Το δέρμα της έγινε πιο καθαρό, τα χείλη της δεν είναι πια αφυδατωμένα, η αναπνοή της σταμάτησε να μυρίζει άσχημα και η ίδια νιώθει πιο ξεκούραστη από ποτέ.

Όσον αφορά τους πονοκεφάλους και την κακή πέψη, τα προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν άρχισαν να εξαφανίζονται από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα. Η ίδια ισχυρίζεται ότι θα συνεχίσει να καταναλώνει 3 λίτρα νερού ανά ημέρα, γνωρίζοντας πλέον από πρώτο χέρι τις ευεργετικές του ιδιότητες.