Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Θεατρική δράση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος για παιδιά στο Μορφωτικό Ίδρυμα ΕΣΗΕΜ-Θ (15/3)

Θεατρική δράση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος για παιδιά στο Μορφωτικό Ίδρυμα ΕΣΗΕΜ-Θ (15/3)

PHOTO_DEINOSAYROS3Η θεατροπαιδαγωγική δράση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με τίτλο «Ένας δεινόσαυρος στο μπαλκόνι μου», θα παρουσιαστεί το Σάββατο 15 Μαρτίου, στις 11.00 και στις12.15,στην αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Η δράση βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Σάκη Σερέφα, αναφέρεται στην ιστορία της Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού. Οι διαθέσιμες θέσεις για καθεμιά από τις δύο παρουσιάσεις που θα γίνουν, είναι τριάντα.

Μορφωτικό Ίδρύμα της ΕΣΗΕΜ-Θ
Μορκεντάου 1, (1ος όροφος),
Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.