Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Θέατρο–Αισθητική–Πολιτική: "Περι‑διαβάζοντας τη σύγχρονη βρετανική σκηνή στο γύρισμα της χιλιετίας" στον Ιανό

Θέατρο–Αισθητική–Πολιτική: "Περι‑διαβάζοντας τη σύγχρονη βρετανική σκηνή στο γύρισμα της χιλιετίας" στον Ιανό

sakeralidou_book_smallΟι εκδόσεις Παπαζήση και ο Iανός θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου  και ώρα 19:00, το βιβλίο Θέατρο–Αισθητική–Πολιτική: Περι‑διαβάζοντας τη σύγχρονη βρετανική σκηνή στο γύρισμα της χιλιετίας της Έλσης Σακελλαρίδου. Θα μιλήσουν οι : Αφροδίτη Σιβετίδου Ομότιμη Καθηγήτρια Α.Π.Θ., Σάββας Πατσαλίδης Καθηγητής Α.Π.Θ. και Ιουλία Πιπινιά Επίκουρη Καθηγήτρια Α.Π.Θ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δηώ Καγκελάρη Επίκουρη Καθηγήτρια Α.Π.Θ.

Τα μελετήματα που συνθέτουν τον παρόντα τόμο αποτελούν μια περιδιάβαση της σύγχρονης βρετανικής σκηνής, που φιλοδοξεί να δώσει το χαρακτηριστικό στίγμα και παλμό που διέπουν τη σκέψη. Aπασχολούν τη γραφή και προβληματίζουν τη σκηνική αναπαράσταση, μέσα στο πολυφωνικό πλαίσιο της νέας βρετανικής θεατρικής δημιουργίας στο γύρισμα της χιλιετίας.

Η  είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

IANOS
Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
2310.277.004


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.