Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο "Θέατρο και επιστήμη" αναβιώνουν θεατρικά από το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (26/3)

"Θέατρο και επιστήμη" αναβιώνουν θεατρικά από το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (26/3)

mystery-science-theater-3000_33Η θεατρική ομάδα του 2ου Προτύπου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών επέλεξε και θα παρουσιάσει την Τετάρτη 26 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα αποσπάσματα θεατρικών έργων που αναφέρονται στην επιστήμη, μέσα από διάφορες οπτικές. Τα αποσπάσματα επιλέχθηκαν με μία ιστορική σειρά και αναφέρονται σε θεατρικά κείμενα που η ομάδα επεξεργάστηκε και παρουσίασε στα 10 χρόνια της λειτουργίας της.
 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
 Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας
Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.