Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θέατρο: Ο Σταμάτης Κραουνάκης ερμηνεύει τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη! «Λεύτεροι πολίτες, δικιά μας η πατρίδα, μα τίποτα δικό μας μέσα σ’ αυτήν, όλα ξένα»

Θέατρο: Ο Σταμάτης Κραουνάκης ερμηνεύει τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη! «Λεύτεροι πολίτες, δικιά μας η πατρίδα, μα τίποτα δικό μας μέσα σ’ αυτήν, όλα ξένα»

i-alithini-apologia-tou-sokrati-2014-foto-3

Σε 9 μοναδικές παραστάσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους Σπείρα-Σπείρα, να ενσαρκώνουν στη σκηνή του Ιδρύματος Κακογιάννη τον Σωκράτη και τους μαθητές του. Μια καυστική σάτιρα που ανεβαίνει 10-19 Ιουλίου, εκτός Κυριακής 13/7. Πρόκειται για μια απολογία-ρεσιτάλ και ένα μοναδικό θέατρο δρόμου!

«Λεύτεροι πολίτες, δικιά μας η πατρίδα, μα τίποτα δικό μας μέσα σ’ αυτήν, όλα ξένα»: την προφητική φράση του Κώστα Βάρναλη (1931), στο οργισμένο κείμενό του «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη».

Ένα κείμενο τόσο επίκαιρο, όσο ποτέ άλλοτε! Ένα κείμενο-διαμαρτυρία για τη διαφθορά του δημόσιου βίου.

«Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» - Δραματοποιημένο πεζογράφημα - 10-19/7/14ώρα έναρξης 9.00μμ

ΙΔΡΥΜΑ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ» Πειραιώς 206- Ταύρος- τηλ. 210 3418550

Τιμές: 12Ε και 16Ε  


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.