Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Δοκίμασε τα 5 βότανα που καίνε το λίπος!

Κάνεις διατροφή και στοχευμένη γυμναστική, αλλά το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς δεν λέει να φύγει; Μην το βάζεις κάτω! Το συσσωρευμένο λίπος σε αυτή τη ζώνη είναι επίμονο, όμως να είσαι σίγουρη ότι στο τέλος η δική σου επιμονή και υπομονή θα ανταμειφθεί! Αν μάλιστα, θέλεις να κερδίσεις χρόνο, δεν έχεις παρά να βάλεις στην καθημερινότητά σου αυτά τα 5 θαυματουργά βότανα που ενεργοποιούν το μεταβολισμό, βοηθούν στην καύση του λίπους και συμβάλλουν στο να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά (πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του ειδικού).

  1. Ρίγανη
    Δεν είναι μόνο ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, αλλά και ένα αποτελεσματικό βότανο για το αδυνάτισμα. Βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης, της λεγόμενης ορμόνης της ευτυχίας, ώστε να έχεις καλή διάθεση και να αποφεύγεις την παγίδα του τσιμπολογήματος. Επιπλέον, καταπολεμά το φούσκωμα και τη δυσκοιλιότητα, που επίσης ευθύνονται για την αύξηση βάρους.
  2. Ginseng
    Είναι η πιο διάσημη ρίζα στον κόσμο, κυρίως γιατί είναι ό,τι καλύτερο για την τόνωση της λειτουργίας του εγκεφάλου και της μνήμης. Είναι όμως πολύ ευεργετική και στην απώλεια βάρους, γιατί ενεργοποιεί το μεταβολισμό και σε γεμίζει με την ενέργεια που χρειάζεσαι για τη γυμναστική.
  3. Φασκόμηλο
    Αυτό το βότανο με τη ντελικάτη ευωδιά μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, την πίεση και το στρες – τρεις παράγοντες που μας παχαίνουν. Στρες σημαίνει υψηλά επίπεδα κορτιζόλης και υψηλά επίπεδα κορτιζόλης σημαίνουν αύξηση βάρους, κυρίως γύρω από την περιοχή της κοιλιάς. Το φασκόμηλο έχει την ιδιότητα να «κοντρολάρει» την κορτιζόλη και το στρες, οπότε το χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου για όλους τους λόγους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr