Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Θέλεις να συνδέσεις τη χαρά μιας πολύ σημαντικής στιγμής της ζωής σου, όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση, με έναν καλό σκοπό;

Θέλεις να συνδέσεις τη χαρά μιας πολύ σημαντικής στιγμής της ζωής σου, όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση, με έναν καλό σκοπό;

Και βέβαια, μπορείς να συνδέσεις τη χαρά μιας πολύ σημαντικής στιγμής της ζωής σου, όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση, με έναν καλό σκοπό, ενισχύοντας τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα!

Υποστήριξε την Οργάνωση, δωρίζοντας ένα ποσό της επιλογής σου αντί μπομπονιέρων ή ζητώντας από τους καλεσμένους αντί δώρων να κάνουν μια δωρεά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για να διευκολύνουν αλλά και να ενισχύσουν το μήνυμα των πρωτοβουλιών αυτών, μπορούν να βοηθήσουν στον τρόπο ενημέρωσης των καλεσμένων με ειδικά διαμορφωμένα καρτελάκια (φωτογραφίες) και ευχαριστήριες επιστολές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί  μας τηλεφωνικά στο 210 5 200 500 ή κλικάρετε στη σελίδα http://www.msf.gr/support/wedding-baptism.

Η προσφορά σου μετατρέπεται σε δώρο ζωής

"Αυτό που νιώθω ακόμα και σήμερα, όταν ο μικρός μου αρρωσταίνει και τον εξετάζει η παιδίατρος, είναι μια κρυφή χαρά ότι και κάποια άλλα παιδάκια στον κόσμο έτυχαν μιας καλύτερης περίθαλψης με αφορμή την βάφτιση του γιου μου. Αν είσαι μάνα αυτή η σκέψη σε ανακουφίζει και σε γεμίζει ελπίδα…!"

Με αφορμή τη βάπτιση του γιου τους, η κα Αλεξάνδρα Παπακώστα και ο κος Παναγιώτης Λιβανός, ζήτησαν από τους καλεσμένους τους, αντί δώρου, να κάνουν μια δωρεά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και με το ποσό που συγκέντρωσαν κατάφεραν να προσφέρουν θεραπευτική τροφή κατά του υποσιτισμού σε 190 παιδιά.

Η προσφορά σου στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα σε μια ημέρα χαράς, μπορεί να κάνει τη διαφορά για χιλιάδες άλλους ανθρώπους ανά τον κόσμο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.