Αρχική InfoTeens Sports Θέλετε κορμί χορεύτριας; Κορυφαία μπαλαρίνα αποκαλύπτεται...

Θέλετε κορμί χορεύτριας; Κορυφαία μπαλαρίνα αποκαλύπτεται...

ballet3
Το κορίτσι θαύμα, η Μίστι Κόπελαντ, που της είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει μπαλαρίνα, εξομολογείται το μυστικό για να αποκτήσουμε κορμί σαν το δικό της.
Το κορίτσι θαύμα, που της είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει μπαλαρίνα, γιατί στα 13 της χρόνια ήταν πολύ μεγάλη, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για να αποκτήσουμε σώμα χορεύτριας.

ballet2
Είσαι μόνο εσύ και το σώμα σου

«Εμείς οι χορευτές, δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για το σώμα μας. Γίνεται μυώδες χωρίς να σηκώνουμε βάρη.

Δεν παρεμβαίνει τίποτα άλλο. Είσαι μόνο εσύ και το σώμα σου.


Η τεχνική του μπαλέτου

Η τεχνική του μπαλέτου υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια και δημιουργήθηκε για να μπορούμε να χτίζουμε ένα απίστευτα δυνατό αλλά ομοιόμορφο σώμα.

Δεν χρειάζεται να σηκώσεις βάρη ή τίποτα τέτοιο. Είναι τόσο απλό όσο το να σηκώσεις τα χέρια σου και να τα κρατήσεις ψηλά.

Ετσι ακριβώς, τόσο απλά, το σώμα σου χτίζει μύες.

Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν: Τι κάνεις με το σώμα σου; Τίποτα, τους απαντάω. Απλά κρατάω τα χέρια μου ψηλά, όπως όταν χορεύω, τους απαντώ. Δεν σηκώνω βάρη ή τίποτα τέτοιο.

Για πόδια και γλουτούς σαν άγαλμα

«Το βαθύ pliè (βαθύ κάθισμα) είναι μια άσκηση που βοηθάει πολύ, και είναι κάτι που κάνουμε πολλές φορές κάθε μέρα εμείς οι χορευτές. Και αυτό συμβάλλει πολύ στο να γυμναστούς τα πόδια, οι γλουτοί, οι προσαγωγοί».

Περίπου σαν την παρακάτω φωτογραφία (φυσικά δεν χρειάζεται να φορέσετε πουέντ, η κίνηση και μόνο αρκεί).

ballerina1
ballet

Η μαύρη μπαλαρίνα με την απίστευτη ιστορία ζωής

Η Μίστι Κόπελαντ, είναι μια μπαλαρίνα που της είπαν ότι δεν θα μπορέσει να γίνει ποτέ μπαλαρίνα, όταν αποφάσισε να ξεκινήσει στα 13 της χρόνια. Της είπαν ότι ήταν μεγάλη, ότι το σώμα της ήταν ιδιαίτερα μυώδες. Και εκείνη, όχι απλώς έγινε, αλλά σήμερα είναι κορυφαία μπαλαρίνα και η δεύτερη μαύρη μπαλαρίνα στην ιστορία του American Ballet Theatre.
ballerina

Το τελευταίο διάστημα, η Μίστι Κόπελαντ πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της διεθνούς εταιρείας αθλητικών ειδών Under Armour με τίτλο: «I will what I want».

Δείτε την απίστευτη ιστορία της ζωής της και εμπνευστείτε από εκείνη, πατώντας εδώ: «Δεν μπορείς να γίνεις μπαλαρίνα» της είπαν. Κι όμως έγινε.
ballerina2
Πηγή: http://www.thetoc.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.