Αρχική Deco Θέλετε να δείτε τα πιο ακριβά παιδικά δωμάτια στον κόσμο;

Θέλετε να δείτε τα πιο ακριβά παιδικά δωμάτια στον κόσμο;

27153_PD2

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να αναπτύσσουμε αισθήματα καταναλωτισμού στα παιδιά ιδίως από την πολύ τρυφερή ηλικία τους. Απ' την άλλη, κάθε γονιός φροντίζει να δημιουργήσει τον πιο όμορφο μικρόκοσμο για το παιδί του. Γιατί εκεί κι αυτό θα αναπτύξει τη δική του προσωπικότητα, θα περάσει ώρες παιχνιδιού, μελέτης ή και στοχασμού. Ο χώρος αυτός για κάθε παιδί είναι το δωμάτιό του.

17912_PD2

Όλοι οι γονείς ενδιαφερόμαστε το παιδικό δωμάτιο να είναι αντίστοιχο της παιδικής ηλικίας. Χαρούμενο πάνω απ' όλα, πολύχρωμο και με πολλά ερεθίσματα για να ταξιδέψουν το παιδί σε νέους κόσμους ανακάλυψης.

domatia-palatia2

Βέβαια, αυτά ισχύουν για όλους εμάς, τους γονείς-απλούς ανθρώπους, που με βάση το βαλάντιό μας, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση, που οι γονείς ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο οικονομικό εισόδημα; Ε, τότε, το αποτέλεσμα υπερβαίνει κάποιες φορές τα όρια της φαντασίας μας και μας αφήνει έκθαμβους να... χαζεύουμε το αποτέλεσμα!

domatia-palatia

2500_PD2

2497_PD2

25892_PD2

domatia-palatia5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.