Αρχική InfoMommy Υγεία Θέλετε να είστε εν εγρηγόρσει; Δείτε πώς

Θέλετε να είστε εν εγρηγόρσει; Δείτε πώς

μνηνη

Η άνοιξη για πολλούς από εμάς είναι συνυφασμένη με έξτρα κόπωση, χαμηλά επίπεδα ενέργειας και μειωμένη απόδοση. Και όπως πάντα, κάθε άνοιξη, αναζητούμε τη μαγική συνταγή, που θα αντιστρέψει μεμιάς αυτή τη ζοφερή εικόνα του εαυτού μας.

Το NeuroAge NRG είναι μια από τις τρεις εξειδικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις που προσφέρει η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NeuroAge, το οποίο συμβάλλει τόσο στην ενίσχυση της εγρήγορσης όσο και της συγκέντρωσης, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης.

Το NeuroAge NRG, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς NeuroAge περιέχουν έναν αποτελεσματικό συνδυασμό βασικών συστατικών εγκεκριμένων από την EFSA: Σίδηρο, Παντοθενικό Οξύ και Καφεΐνη, και κλινικά ελεγμένων:  Ουριδίνη, Κυτιδίνη, (L)-Γλουταμίνη. Επιπλέον, το NeuroAge NRG είναι εμπλουτισμένο με (L)-Θειανίνη. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών συμβάλλει στην ενίσχυση της πνευματικής εγρήγορσης και στη βελτίωση της συγκέντρωσης βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους, να διατηρήσουν υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας, φέρνοντας αποτελεσματικά εις πέρας όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.
NeuroAge NRG(1)
Το NeuroAge NRG απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Η σειρά NeuroAge – NeuroAge, NeuroAge SLEEP, NeuroAge NRG - διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία από το τμήμα Consumer Health Care της ELPEN, την πρωτοπόρο Ελληνική φαρμακευτική Βιομηχανία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.