Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Θέλετε να γυμναστείτε και να αδυνατίσετε με κέφι; Τότε βάλτε το χορό στη ζωή σας

Θέλετε να γυμναστείτε και να αδυνατίσετε με κέφι; Τότε βάλτε το χορό στη ζωή σας

Dance_wallpapers_377

Ο χορός αποτελεί άριστο μέσο εκγύμνασης κι αδυνατίσματος. Απογειώνει τη διάθεση, τονώνει την αυτοπεποίθηση, νικά το άγχος κι επιπλέον δεν θα τον βαρεθείτε ποτέ!
Αποτελεί μία απ΄ τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις, αφού αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού, βοηθάει στις καύσεις του οργανισμού και ακόμη συμβάλλει στην απώλεια κιλών.

Λικνιζόμενοι έντονα στον ρυθμό της μουσικής, γυμνάζονται παράλληλα όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματος. Κορμός, άκρα, κοιλιά αποκτούν ευλυγισία ενώ τα περιττά κιλά αποβάλλονται σταδιακά.

Και μην ξεχνάμε ότι χορεύοντας, μαθαίνουμε να στεκόμαστε και να κινούμαστε σωστά, ελέγχοντας πλήρως το σώμα μας.

Επιπλέον διδασκόμαστε να αναπνέουμε σωστά, εφαρμόζοντας της διαφραγματική αναπνοή, που ισχυροποιεί την καρδιά και διευρύνει την ελαστικότητα των πνευμόνων.

Τέλος, σημειώστε ότι στη διάρκεια αλλά και μετά από κάθε μάθημα χορού, η διάθεσή σας θα είναι αξιολάτρευτη! Το χαμόγελο θα είναι μόνιμο στα χείλη σας, οι σκέψεις σας θετικές και η ενέργειά σας στα ύψη.

Λοιπόν, τι λέτε, χορεύουμε;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.