Θέλετε να κερδίσετε το ταξίδι των ονείρων σας; Ε, τότε πάρτε μέρος στο διαγωνισμό

Τα βράδια μας αρέσει να μαζευόμαστε στο σαλόνι, οι μεγάλοι χαζεύοντας τηλεόραση και η μικρή μας ζωγραφίζοντας και απολαμβάνοντας ένα ζεστό ποτήρι γάλα πριν πέσει για ύπνο. Είναι μια συνήθεια που χαλαρώνει όλη την οικογένεια και ειδικά την κόρη μας που αποφορτίζεται από την ένταση της καθημερινότητας. Κάθε φορά που ξεκινάει τη δημιουργία ενός «έργου τέχνης», κατονομάζει για ποιον προορίζεται κι έπειτα τον ρωτάει τι θα του άρεσε να ζωγραφίσει.

«Μαμά, η ζωγραφιά που θα φτιάξω σήμερα θα είναι για σένα», είπε κι αμέσως μού ήρθε στο μυαλό ο νέος online διαγωνισμός της Aegean, στο πλαίσιο των νέων υπηρεσιών ΑEGEAN For Families, για τον οποίο με είχε ενημερώσει η αδερφή μου το ίδιο πρωί. Το μόνο που έπρεπε να κάνει η μικρή ήταν να ζωγραφίσει τον προορισμό των ονείρων της, ώστε η οικογένειά μας να μπει στην κλήρωση για να κάνει αυτό το ταξίδι πραγματικότητα!

Αμέσως σηκώθηκα από τον καναπέ, πήρα το laptop μου και κάθισα δίπλα στη μικρή που είχε αραδιάσει όλους τους μαρκαδόρους πάνω στο μικρό τραπεζάκι του σαλονιού. Μπήκα στο ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά site του διαγωνισμού, www.fantastikotaxidi.gr, και μαζί με τη μικρή είδαμε όλες τις προτεινόμενες πόλεις και διαβάσαμε σημαντικές πληροφορίες για την καθεμιά, ώστε να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη πριν κάνει την επιλογή της.

Fantastiko taxidi 1Μετά από πολλή σκέψη και νέες γνώσεις, η κόρη μου αποφάσισε να ζωγραφίσει την Κοπεγχάγη, ενθουσιασμένη από την πληροφορία ότι σε αυτή τη χώρα μπορείς να κάνεις τρενάκι και συγκρουόμενα στο πιο παλιό λούνα παρκ της Ευρώπης! Η ιδέα και μόνο την παρακίνησε να βάλει όλη την τέχνη της και να ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό σχέδιο μέσα σε χρόνο ρεκόρ! Μια φωτογραφία και ένα upload της ζωγραφιάς από την πλευρά μου στο www.fantastikotaxidi.gr ήταν το επόμενο βήμα για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στην πιθανότητα να είμαστε μία από τις δεκαπέντε τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν – μέσω κληρώσεων – αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για να γίνει πραγματικότητα το φανταστικό ταξίδι που ονειρεύτηκε και σχεδίασε το κοριτσάκι μας!

Όμως, ακόμα κι αν δεν κερδίσουμε το ταξίδι των ονείρων μας, μπορεί η ζωγραφιά μας να είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και περίτεχνες που θα «πετάξουν» με τα φτερά της AEGEAN, κοσμώντας τα υλικά της νέας in-flight σειράς προϊόντων για παιδιά «Aegean Junior Pilots».

Επισκεφθείτε κι εσείς το www.fantastikotaxidi.gr και αφήστε τα παιδιά σας να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους!