Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Θέλετε να μάθετε να περιγράφετε τους διαφορετικούς τύπους έρευνας; Δηλώστε συμμετοχή στο Σεμινάριο Ακαδημαϊκής Γραφής

Θέλετε να μάθετε να περιγράφετε τους διαφορετικούς τύπους έρευνας; Δηλώστε συμμετοχή στο Σεμινάριο Ακαδημαϊκής Γραφής

seminaria-grafis-

Στο πλαίσιο του πυλώνα εκπαίδευσης Bionian Academy, το Bionian Cluster Βιοτεχνολογίας και Υγείας πραγματοποιεί σεμινάριο Ακαδημαϊκής Γραφής, με θέμα «Implementing And Publishing Your Research in Biomedical Journal», το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2014, στο Ξενοδοχείο Athens Hilton, στην αίθουσα Κως, στο πλαίσιο του MONEY SHOW ATHENS 2014.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η περιγραφή των διαφορετικών τύπων έρευνας και των βασικών αρχών μεθοδολογίας τους, η ανάπτυξη και η διατύπωση των ερευνητικών ερωτήσεων και υποθέσεων. Με το πέρας των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα είναι εξοικειωμένοι με το περιεχόμενο και τη δομή μιας ερευνητικής εργασίας αλλά και τη δυνατότητα δημοσίευσης σε Βιοϊατρικά περιοδικά.

Εισηγητής του σεμιναρίου, διάρκειας 10 ωρών, είναι ο Καθηγητής Βιοστατιστικής – Επιδημιολογίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, κ. Δημοσθένης Παναγιωτάκος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό και θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικής και βιολογίας, αλλά και γενικότερα σε σπουδαστές του ιατρικού κλάδου, σε επαγγελματίες υγείας και σε στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών.

Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής: από 1/12/14  
Δηλώστε συμμετοχή εδώ
Αναλυτικό πρόγραμμα
Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε στα:
6975260273  κ. Μάριος Μήτσιος, Δ/ντής BionianAcademy   &
6942541575  κα Γιώτα Τραγέα, Head Coordinator Bionian Academy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.