Θέλουμε κι άλλους τέτοιους μπαμπάδες που χορεύουν πίσω από το online μάθημα των παιδιών τους! (video)

Τα καθημερινά, πολύωρα online μαθήματα των παιδιών αποτελούν καθημερινή πρόκληση για τους περισσότερου γονείς, οι οποίοι κυριολεκτικά βρίσκονται στα όρια της παράνοιας αυτές τις μέρες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες στιγμές μέσα στην καθημερινότητα που καταφέρνουν να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας κάνουν να δούμε τα ευτράπελα με χιούμορ. Όπως αυτή, στο παρακάτω βίντεο:

Το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η μαμά Jennifer Jones, η οποία κατέγραψε την ώρα που η κόρη της Delaney παρακολουθούσε το μάθημα της ζωγραφικής της. Ενώ, λοιπόν, η μικρή έκανε τις χειροτεχνίες της, ο μπαμπάς της σκέφτηκε, ότι θα ήταν διασκεδαστικό να «σκάσει» σαν «χορευτική βόμβα» στο δωμάτιο. Δεν ήξερε, όμως, ότι την ώρα εκείνη η μικρή “έγραφε” το βίντεο και ότι η εικόνα του μπαμπά θα εμφανιζόταν απευθείας στην οθόνη της δασκάλας της, όταν αργότερα θα της το έστελνε.

Όπως, λοιπόν, περιγράφει η ίδια η μαμά στην ανάρτησή της: “Το βίντεο αυτό εστάλη στην δασκάλα της κόρης μου, η οποία ελπίζω να γέλασε τόσο όσο εγώ!

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο μπαμπάς δεν γνώριζε, ότι την ώρα εκείνη θα γινόταν viral σε… όλον τον πλανήτη!”

Δείτε το βίντεο που μας θυμίζει, ότι σε αυτή την τρέλα που ζούμε έχουμε πραγματικά ανάγκη να κάνουμε αστεία και ανοησίες και να γελάμε με τα παιδιά μας!