Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Θεμελιώθηκε το μουσικό σχολείο Σπάρτης

Θεμελιώθηκε το μουσικό σχολείο Σπάρτης

prototype_LARGE_t_19_12253Με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου η τελετή θεμελίωσης του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, στην περιοχή του Κλαδά.

Το μουσικό σχολείο είναι ένα σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο που, όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Στην τελετή θεμελίωσης παρευρέθηκαν ο Ταξίαρχος ΚΕΕΜ κ. Δημήτριος Μακρής, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Πουλοκέφαλος, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης , οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Σπύρος Φλώρος και κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο Υποδιευθυντής Αστυνομικής Δ/νσης Λακωνίας κ. Γεώργιος Μαρουδάς, ο Διοικητής Τροχαίας κ. Αναστάσιος Καραμπάτος, ο Δ/ντης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Φώτης Πολίτης, η Δ/ντρια του Μουσικού Σχολείου κα Αγγελική Αργειτάκου, γονείς , εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Τζανετέα δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου υλοποίει ένα σημαντικό έργο στον τομέα της εκπαίδευσης , ένα έργο που υπήρξε αίτημα πολλών ετών από την εκπαιδευτική κοινότητα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.