Αρχική Famous Parents Θεοφανία Παπαθωμά: Ο 9χρονος γιος της βρήκε το όνομα της νεογέννητης αδερφούλας του

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο 9χρονος γιος της βρήκε το όνομα της νεογέννητης αδερφούλας του

theofania-papathoma-people-70-3Η Θεοφανία Παπαθωμά απαλλάχθηκε από το "καθήκον" να βρει το όνομα που θα δώσουν με το σύντροφο της Γρηγόρη Πετράκο στη νεογέννητη κορούλα τους καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε ο πρωτότοκος γιος της Αχιλλέας έχει πάρει ιδιαιτέρως ζεστά το ζήτημα, έχοντας καταλήξει στο πώς θα ήθελε να φωνάζουν την αδερφούλα του.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, ο 9χρονος Αχιλλέας έχει ξετρελαθεί με τη αδερφή του και αποφάσισε ότι το όνομα που της ταιριάζει είναι το "Αγάπη".  Το ζευγάρι είχε καταλήξει ήδη σε 3 ονόματα, συμπεριλαμβανομένου και αυτό της Αγάπης, αλλά όπως φαίνεται η επιρροή του Αχιλλέα ήταν καταλυτική ώστε το "Αγάπη" να θεωρείται το επικρατέστερο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.