Αρχική InfoBaby Προετοιμασία Εγκυμοσύνης Θες να μείνεις έγκυος; Μάθε 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις!

Θες να μείνεις έγκυος; Μάθε 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις!

Η στιγμή που μια γυναίκα αποφασίζει ότι θέλει να μείνει έγκυος είναι χαρούμενη, αλλά ενίοτε και αμήχανη. Ειδικά αν καθυστερεί να συμβεί το χαρμόσυνο γεγονός και προκύπτει το ερώτημα «γιατί δεν μένω έγκυος;». Την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα μπορεί να σας τη δώσει μόνο ο γιατρός σας, αλλά ο Dr. Νικόλαος Ναούμ Μ.D. Μαιευτήρας Χειρουργός - Γυναικολόγος έχει πέντε αλάνθαστες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να μείνετε έγκυος.

1. Παρακολουθείτε τον κύκλο σας

Ακόμη και οι πιο χαλαρές και «ανοργάνωτες» γυναίκες που δεν σημείωναν πότε τους έρχεται περίοδος, όταν αποφασίσουν να μείνουν έγκυες, πρέπει να παρακολουθούν επισταμένα τον κύκλο τους. Σημειώστε πότε σας έρχεται περίοδος και εντοπίστε τις γόνιμες μέρες του μήνα. Σε γενικές γραμμές, η κατάλληλη στιγμή είναι περίπου 2 εβδομάδες πριν σας έρθει περίοδος.

2. Σταματήστε το αλκοόλ και το κάπνισμα

Το αλκοόλ και το κάπνισμα όχι μόνο κάνουν κακό στο έμβρυο, αλλά εμποδίζουν σε ένα βαθμό και τη σύλληψη!
Οπότε όταν αποφασίσετε ότι μπαίνετε σε διαδικασία προσπάθειας για να κάνετε παιδί, πείτε αντίο στα ποτά, τα τσιγάρα και τα ξενύχτια.

3. Μειώστε την καφεΐνη

Το ίδιο ισχύει και για τον καφέ. Δεν χρειάζεται να τον κόψετε μαχαίρι, αλλά περιορίστε τον καφέ στην κατανάλωση της μιας κούπας τη μέρα. Εξάλλου, υπάρχει πάντα και ο ντεκαφεϊνέ.

4. Κάντε σεξ με σύστημα

Κανείς δεν θέλει να μετατρέψει το σεξ σε διαδικασία ρουτίνας, όμως σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται! Αποφύγετε τις πολύ συχνές επαφές και φροντίστε να κάνετε σεξ τις γόνιμες μέρες. Έτσι, το σπέρμα του άντρα δυναμώνει και αυξάνονται οι πιθανότητες να συλλάβετε.

5. Φροντίστε να έχετε οργασμό

Όχι μόνο για να απολαμβάνετε τη διαδικασία, αλλά κυρίως γιατί ο οργασμός ενισχύει τις πιθανότητες σύλληψης καθώς συμβάλλει στην κινητικότητα του σπέρματος. Αν μάλιστα καταφέρετε να έχετε ταυτόχρονο οργασμό με τον σύντροφο σας, οι πιθανότητες σύλληψης είναι ακόμη περισσότερες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter