Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Θεσσαλονίκη: Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και δωρεάν λογοθεραπεία για τους μαθητές του Δήμου Παύλου Μελά

Θεσσαλονίκη: Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και δωρεάν λογοθεραπεία για τους μαθητές του Δήμου Παύλου Μελά

fun-educational-games-for-kidsΔύο σημαντικά προγράμματα ξεκινούν από το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά. Στο πλαίσιο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκινούν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και μαθησιακής υποστήριξης για ανεξεταστέους μαθητές γυμνασίου και λυκείου, καθώς και δωρεάν πρόγραμμα Λογοθεραπευτικής Παρέμβασης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας(έως 12 ετών).

-Με τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και μαθησιακής υποστήριξης παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτική αρωγή σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων λόγω δύσκολων οικονομικών συνθηκών δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.

Διδάσκονται:

Αγγλικά (για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου)

Φιλολογικά Μαθήματα

Μαθηματικά

Φυσική

Χημεία

Ειδικά για τους υποψηφίους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του σχολικού έτους 2015-2016, οργανώνονται τμήματα προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 17 Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 7.00-15.00 στα τηλ. 2310 020185, 2310 020196.

Σκοπός του προγράμματος Λογοθεραπευτικής Παρέμβασης είναι η πρόληψη, η διάγνωση, και η αποκατάσταση των διαταραχών του λόγου, ομιλίας, φωνής και επικοινωνίας μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος παρέμβασης και δομημένων δραστηριοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 7.00-15.00 στο τηλ. 2310 020187.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.