Θεσσαλονίκη: Μαθητές έκαναν κοπάνα από το σχολείο για την Black Friday – “Θα γράφαμε τεστ, ήταν ευκαιρία”

Κοπάνα από το σχολείο επέλεξαν να κάνουν πολλοί μαθητές από τη Θεσσαλονίκη και να βγουν… στην αγορά ελέω Black Friday.

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης και η οδός Τσιμισκή, συγκεκριμένα, “πλημμύρισε” από νεαρούς οι οποίοι αντί για το σχολείο, σήμερα το πρωί πήγαν για ψώνια. Εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό για την εποχή, ήπιαν τον καφέ τους στο κέντρο και έκαναν βόλτα στην αγορά της οδού Τσιμισκή.

Μαθητές έκαναν κοπάνα από το σχολείο για την Black Friday – “Θα γράφαμε τεστ, ήταν ευκαιρία”

Όπως δήλωσαν στο thestival.gr δύο μαθητές Β’ Λυκείου από σχολείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης “λόγω της Black Friday είπαμε να κατέβουμε στο κέντρο για ψώνια, επειδή θα έχει καλύτερες τιμές“. Μάλιστα, τόνισαν πως σήμερα ήταν “χρυσή” ευκαιρία να κάνουν κοπάνα, μιας που στο σχολείο ήταν προγραμματισμένο να γράψουν τεστ στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών. “Είναι πολλοί μαθητές που έκαναν σήμερα κοπάνα και όχι μόνο από το σχολείο μας” συμπλήρωσαν οι δύο 16χρονοι.

Άλλωστε, είναι γνωστό… φαινόμενο κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, πολλοί μαθητές να μη πηγαίνουν στο σχολείο αλλά στα εμπορικά κέντρα και την αγορά της Θεσσαλονίκης.

“Περιμέναμε εδώ και μια εβδομάδα αυτήν την μέρα” δήλωσε στο thestival.gr μαθήτρια της Γ’ Λυκείου από σχολείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία υποστήριξε πως κάθε χρόνο στην Black Friday, πολλοί συμμαθητές της δεν πηγαίνουν στο σχολείο λόγω της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Στη Γλυφάδα ένα φανταστικό, «διαστημικό» γήπεδο μπάσκετ είναι φτιαγμένο μέσα σε… μπαλόνι (εικόνες)

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο γιος μου είναι 14, με τρομάζει μήπως διαβάσει κάτι σχετικό ή άσχετο με τους γονείς του”

Θεσσαλονίκη: 70χρονος έριξε μπουνιά στην 30χρονη γυναίκα του – Χτύπησε και την 8χρονη κόρη του