Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη επιδειξίας που παρενοχλούσε μαθήτριες και τις μητέρες τους

συλληψηΣυνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας ένας 26χρονος επιδειξίας με καταγωγή από την Αλβανία. Σύμφωνα με το thestival.gr ο 26χρονος χθες το μεσημέρι εθεάθη έξω από σχολικό συγκρότημα στην περιοχή των Συκεών, να παρενοχλεί μαθήτριες δημοτικού σχολείου, μέσα από το αυτοκίνητό του!

Λίγο αργότερα ο 26χρονος ακολούθησε δύο μαθήτριες μέχρι το σπίτι τους. Έπειτα από καταγγελία μητέρας άντρες της άμεσης δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν τα ίχνη του 26χρονου, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στη σύλληψή του συνέβαλε καθοριστικά πολύπειρος αστυνομικός ο οποίος καθοδήγησε μέσω τηλεφώνου της δυνάμεις της Άμεσης Δράσης. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον αστυνομικό τμήμα Συκεών και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν κατατέθηκε σε βάρος του μήνυση από τη μητέρα της μαθήτριας. Οι αστυνομικοί όμως, δεν έχασαν τα ίχνη του. Ο 26χρονος από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος και για άλλες περιπτώσεις παρενόχλησης νεαρών κοριτσιών και γυναικών. Αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις του με διακριτικότητα…

Το τελευταίο του χτύπημα

Σήμερα το πρωί ο 26χρονος Αλβανός «χτύπησε» και πάλι. Αυτή τη φορά έξω από δημοτικό σχολείο στους Αμπελόκηπους. Κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μια γυναίκα. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μέσα σε λίγα λεπτά ο 26χρονος φορούσε χειροπέδες. Η Αστυνομία πλέον ετοιμάζει τη δικογραφία του 26χρονου, για να τον παραδώσει στη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εκτιμά ότι ο 26χρονος είναι πρωταγωνιστής και σε άλλες περιπτώσεις παρενόχλησης νεαρών κοριτσιών και επίδειξης γεννητικών οργάνων, οι οποίες είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία.