Θήβα: Προφυλακίστηκε ο παιδίατρος για την ασέλγεια σε 8χρονη

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 64χρονος παιδίατρος του Νοσοκομείου Θηβών, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Ο  παιδίατρος προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Τι κατήγγειλαν οι γονείς της 8χρονης στην Αστυνομία

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών του 8χρονου κοριτσιού στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ήταν Μ. Τρίτη το πρωί, όταν το κοριτσάκι επισκέφθηκε με τη μητέρα του το παιδιατρικό τμήμα του Γενικού νοσοκομείου Θήβας, για ένα προγραμματισμένο check up.

Η μητέρα έστειλε το κοριτσάκι στο γιατρό και η ίδια πήγε στο λογιστήριο για να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά της επίσκεψης στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα είπε το κοριτσάκι στη μητέρα του το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 64χρονος παιδίατρος το μετέφερε στο εργαστήριο για να του κάνει την αιμοληψία, όταν ξαφνικά του ζήτησε να τον ακουμπήσει στα γεννητικά του όργανα.

H πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών επιβεβαιώνει το συμβάν

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών, κα Φιλιώ Πρωτόπαπα, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες: “Πήγε το παιδί το πρωί για να του πάρουν αίμα. Η μητέρα του είχε πάει να δώσει τα χαρτιά και το απόγευμα είπε το παιδί στη μητέρα του, ότι ο γιατρός του ζήτησε να τον χαϊδέψει. Περιμένουμε να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη”,

Συνάδελφοι γιατρού: “Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Είναι πολύ καλός γιατρός”

Αυτό υποστηρίζουν οι συνάδελφοί του από το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. Το μέλος του Σωματείου των Εργαζομένων Αντώνης Κόκκαλης, υποστηρίζει ότι στο άκουσμα της είδησης, έπεσε από τα σύννεφα:

“Το έμαθα κι εγώ από το internet. Το συγκεκριμένο γιατρό τον ξέρω. Δεν είχε ακουστεί ποτέ τίποτα γι’ αυτόν, προς Θεού. Κι έπεσα απ ‘τα σύννεφα, όταν το άκουσα. Είναι πάρα πολλά χρόνια στο νοσοκομείο κι είναι πάρα πολύ καλός παιδίατρος. Και μάλιστα έχω φέρει και την κόρη μου στο νοσοκομείο και την έχει εξετάσει κι ήταν μια χαρά. Πολύ τυπικός, έκανε όλες τις εξετάσεις. Εξαίρετος γιατρός”.

O παιδίατρος είχε παρενοχλήσει παιδιά και στο παρελθόν

Έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για την “αρρωστημένη” δράση του εν λόγω παιδιάτρου που φαίνεται ότι και στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση παρενόχλησης παιδιού.

Μια 28χρονη μόλις έμαθε το συμβάν με την 8χρονη έσπευσε σε Αστυνομικό Τμήμα της Αθήνας όπου και κατήγγειλε ότι και αυτή είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από τον συγκεκριμένο γιατρό σε ηλικία μόλις 13 ετών όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το tvstar.gr.