Αρχική Famous Parents Τι απαντά η Κέιτ Μίντλετον στην ερώτηση για το πώς παραμένει αδύνατη

Τι απαντά η Κέιτ Μίντλετον στην ερώτηση για το πώς παραμένει αδύνατη

ImageHandler

Σε ένα από τα τελευταία της ταξίδια στην Ινδία, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου ανάμεσα στα άλλα που ρώτησαν την πιγκίπισσα ήταν και το πώς διατηρεί το βάρος της σε χαμηλά επίπεδα. Ένα δεύτερο που τη ρώτησαν είναι αν μέσα στα καθήκοντα της είναι να χαμογελάει πάντα.

«Εχω δύο παιδιά και αυτό ακριβώς είναι το μυστικό της σταθερότητας των κιλών μου» απάντησε με χαμόγελο η Κέιτ Μίντλετον. «Τρέχω συνέχεια πίσω από τα παιδιά μου» τόνισε.

Στην επόμενη ερώτηση, για το εάν έχει κουραστεί συνεχώς να χαμογελάει απάντησε και πάλι με χαμόγελο, σημειώνοντας «Είναι όλοι τόσο ζεστοί και ευγενικοί μαζί μου, που δεν μπορώ να μην ανταποδώσω».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.