Αρχική InfoMommy Σχέσεις Τι δείχνει η στάση που κοιμάστε για τη σχέση με το σύντροφό σας

Τι δείχνει η στάση που κοιμάστε για τη σχέση με το σύντροφό σας

Relationships-101-Sleeping-Positions-Explained-2Γνωρίζατε ότι ο τρόπος που κοιμόμαστε αποκαλύπτει πολλά για το ποιοι είμαστε ως άτομα; Για παράδειγμα, αν κοιμάστε ανάσκελα σημαίνει ότι είστε ένας ισχυρός και ήρεμος τύπος, ενώ αν κοιμάστε μπρούμυτα σημαίνει ότι έχετε μια κοινωνική και παιχνιδιάρικη προσωπικότητα.

Τι συμβαίνει όμως, όταν διαφορετικά στυλ ύπνου και διαφορετικές προσωπικότητες συνυπάρχουν σε ένα κρεβάτι; Η γλώσσα του σώματος που χρησιμοποιούμε με το άλλο μας μισό όταν κοιμόμαστε, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά ακριβής τρόπος για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στις σχέσεις μας.

0004_the-spoon-600x600

Η συγκεκριμένη θέση υιοθετείται από το 18% των ζευγαριών και φανερώνει έναν δυναμισμό στη σχέση, όπου ο ένας έχει μια προστατευτική στάση έναντι του άλλου. Μια γλυκιά θέση που υποδηλώνει: «Σου έχω εμπιστοσύνη».

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.